Η νέα "Greca Goddess" τσάντα του οίκου Versace έχει επιρροές από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό

Η Lily James πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Versace για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Grecian Chic στιλ μπορεί να μεταφραστεί με ποικίλους τρόπους. Αέρινα φορέματα με πτυχώσεις που θυμίζουν τις Καρυάτιδες, φιγούρες που έχουν αναφορές στην ελληνική ιστορία ή τη μυθολογία, μοτίβα που θυμίζουν αρχαιοελληνικούς κίονες. Μέσα στον χρόνο, αρκετοί οίκοι μόδας έχουν εμπνευστεί από τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.

Ανάμεσά τους και ο οίκος Versace. Το ιταλικό fashion house που είναι ένας από τους leaders της βιομηχανίας κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα καμπάνια του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, η οποία έχει άκρως ελληνικό αέρα. Μέσα από τις εικόνες της νέας καμπάνιας, η creative director Donatella Versace συστήνει τη νέα it bag του οίκου, η οποία φέρει την ονομασία "Greca Goddess". Ο στόχος της σχεδιάστριας είναι να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες ώστε να νιώσουν αυτοπεποίθηση. Όπως δήλωσε η σχεδιάστρια "Οι Ελληνίδες θεότητες ήταν πάντα μέρος του Versace DNA".

Πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας είναι η ηθοποιός Lily James, η οποία ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με την "Greca Goddess" τσάντα του οίκου. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία τσάντα με καθαρές γραμμές και minimal σχεδιασμό, η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις όπως το sky blue, το μαύρο, το σκούρο κόκκινο και είναι διακοσμημένα με χρυσές γεωμετρικές λεπτομέρειες που θυμίζουν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. "Η Greca Goddess αποτυπώνει τη σύγκρουση ανάμεσα στον πολιτισμό και τα συναισθήματα".

Σύμφωνα με τη Donatella Versace, η νέα τσάντα του ιταλικού οίκου συνδυάζει την αντίθεση ανάμεσα στον διαχρονικό, minimal σχεδιασμό της με τις χρυσές bold λεπτομέρειες, δημιουργώντας έτσι ένα αξεσουάρ που είναι συνώνυμο της δύναμης και της αυτοπεποίθησης. Η Greca Goddess τσάντα μάλιστα κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ της.