Το υπέροχο νέο λουκ της Kate Moss και η it βελούδινη φούστα για τη σεζόν

Η Kate Moss δίνει μαθήματα στιλ με την υπέροχη μωβ βελούδινη φούστα που επέλεξε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η άχρονη γοητεία της Kate Moss έρχεται να επιβεβαιώσει πως για να παραμείνεις στον χώρο του modeling χρειάζονται πολύ περισσότερα από ομορφιά. Γιατί η προσωπικότητα, το στιλ και η αληθινή σχέση με τη Μόδα είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να εξασφαλίσουν επί μακρόν τη θέση ενός μοντέλου στον χώρο.

Η Kate Moss είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αφήνοντας πίσω της σιγά σιγά το ροκ στιλ του ατίθασου κοριτσιού της Μόδας και του party girl υιοθετεί νέο στιλ που έρχεται να εκφράσει και τη στροφή της προς το wellbeing και μια νέα φιλοσοφία ζωής. Εξάλλου, αυτό αποτυπώνεται και στην εταιρία καλλυντικών που ίδρυσε, την Cosmoss. Σύνδεση με τη φύση, ισορροπία, αναγέννηση φαίνεται πως είναι οι βασικές αρχές τόσο στη ζωή της, όσο και στο brand της. Ας μην ξεχνάμε πως η ίδια έχει δηλώση ότι ο διαλογισμός είναι πλέον αναφαίρετο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Το υπέροχο νέο λουκ της Kate Moss και η it βελούδινη φούστα για τη σεζόν

Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει ένα boho στιλ συνδυάζοντας πλέον το λουκ της με ελεύθερα κολιέ και μενταγιόν που αναδεικνύονται φορώντας tshirts και μπλούζες με ντεκολτέ. Τώρα, στην τελευταία της εμφάνιση συνδύασε ιδανικά ένα μαύρο τοπ με τα trademark κολιέ της και μια υπέροχη, μάξι φούστα σε μωβ χρώμα. 

Πλαισίωσε το λουκ με πολλά δαχτυλίδια στο χέρι της, εκεί όπου φόρεσε και ένα πρωτότυπο βραχιόλι, ενώ συνδύασε τη φούστα με μαύρες μπότες.

Kate Moss, μωβ βελούδινη φούστα

Εξάλλου η Kate Moss που έχει και το δικό της πρακτορείο μοντέλων είναι από τις προσωπικότητες του χώρου που είχε διαμορφώσει το δικό της προσωπικό στιλ. Με την ομορφιά της να παραμένει αναλοίωτη και διαχρονική, η Moss ανανεώνεται και μπαίνει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.