Το Ancient Greek Sandals flagship store υποδέχεται τρία νέα brands

Τρία αγαπημένα και ανερχόμενα brands που έχουν ήδη κατακτήσει το fashion κοινό παγκοσμίως έφτασαν στο Ancient Greek Sandals flagship store.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τον Χειμώνα 2022-2023, η ομάδα Ancient Greek Sandals φιλοξενεί αποκλειστικά στο flagship store της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 1, ένα curated selection με χειμερινά ρούχα και αξεσουάρ από τρία αγαπημένα και ανερχόμενα brands που έχουν ήδη κατακτήσει το fashion κοινό παγκοσμίως. Puffer μπουφάν υψηλής τεχνολογίας από το outwear brand IENKI IENKI, παπούτσια και τσάντες από την ιταλική δημιουργική κολεκτίβα PIUMESTUDIO και χρηστικά αξεσουάρ με fashion-forward αισθητική από τη σχεδιαστική ομάδα ELAOW. Τα pop-ups με τις χειμερινές συλλογές ΙΕΝΚΙ ΙΕΝΚΙ, PIUMESTUDIO και ELAOW θα φιλοξενούνται στην μπουτίκ Ancient Greek Sandals flagship store μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2023.

ΙΕΝΚΙ ΙΕΝΚΙ

Με έδρα το Κίεβο της Ουκρανίας, ο Dima Ievenko δημιούργησε το 2016 το outwear brand ΙΕΝΚΙ ΙΕΝΚΙ με στόχο να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για τα "φουσκωτά μπουφάν" μέχρι τότε: τα σχέδια ξεχωρίζουν για τις κολακευτικές fashion σιλουέτες τους, την άριστη ποιότητα των υλικών και την τεχνολογία αιχμής, τις βιώσιμες πρακτικές παραγωγής αλλά και για την υψηλής απόδοσης επένδυση που αποτελείται από 100% πούπουλα χήνας (ultra-light & ultra-warm). To όνομα του brand προφέρεται "γιένκι-γιένκι" και είναι εμπνευσμένο από την καταγωγή του Dima Ievenko, τον νομαδικό λαό Evenki στη Βόρεια Σιβηρία. Τα εξαιρετικά ελαφριά και ζεστά puffer μπουφάν IENKI IENKI έχουν ήδη μονοπωλήσει τα διεθνή Μέσα και τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας, και μετρούν τις πιο hot φανατικές ακολούθους: Bella και Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Eva Chen, Hailey Beiber, Kourtney Kardashian, Irina Shayk, Grimes, Julianne Moore, Rocky Barnes, Suki Waterhouse, κ.α.

Το Ancient Greek Sandals flagship store υποδέχεται τρία νέα brands
Courtesy of IENKI IENKI

PIUMESTUDIO

Με όραμα να εισάγουν μια νέα εποχή στη δημιουργία υποδημάτων και αξεσουάρ, υπηρετώντας το αίτημα της σύγχρονης εποχής για περισσότερη άνεση και σχεδιαστική πρωτοτυπία, συστάθηκε το 2021, στο Μιλάνο, η δημιουργική κολεκτίβα PIUMESTUDIO. Κάτι περισσότερο από ένα brand μόδας, η κολεκτίβα PIUMESTUDIO αυτοσυστήνεται ως ένα creative hub σε διαρκή ζύμωση, αναζήτηση και εξέλιξη, ανοιχτή στις αναρίθμητες δυνατότητες της δημιουργικής διαδικασίας. Τα προϊόντα PIUMESTUDIO είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στη Βενετία με high-end υφάσματα και υλικά από την Ιαπωνία. Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και τα ζώα, ακολουθούν τις αρχές της βιώσιμης παραγωγής ενώ όλες οι πρώτες ύλες είναι vegan και cruelty-free.

PIUMESTUDIO
Courtesy of PIUMESTUDIO

ELAOW

Με έμπνευση από τις χώρες προέλευσης των ιδρυτών του, η επωνυμία του brand ELAOW προέκυψε από την ένωση της ελληνικής και ιταλικής λέξης "γεια" στην καθομιλουμένη. Το ELAOW υπογράφει ένα διεθνές δημιουργικό τρίο σε μια προσπάθεια να καλύψει το κενό ανάμεσα στο χρηστικό design και τη μόδα. Έξυπνα, κομψά και διακριτικά, τα αξεσουάρ ELAOW διακρίνονται για τη genderless αισθητική τους αλλά και την υψηλή ποιότητα χειροποίητης κατασκευής από τους πιο έμπειρους Ιταλούς τεχνίτες. Ένα λεπτό cross-body κορδόνι - από απλό δέρμα ή διακοσμημένο με πέτρες - φιλοξενεί μία ή και παραπάνω θήκες για τα απολύτως απαραίτητα της καθημερινής μας ζωής: smartphone, πιστωτικές κάρτες, λεφτά, γυαλιά ηλίου ή οράσεως, κραγιόν - ή ό,τι άλλο δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς.

ELAOW
Courtesy of ELAOW

Τα pop-ups ΙΕΝΚΙ ΙΕΝΚΙ, PIUMESTUDIO και ELAOW φιλοξενούνται στο Ancient Greek Sandals flagship store:

Ancient Greek Sandals Κολοκοτρώνη 1 Αθήνα 105 62 Τηλ: 210 3230938 www.ancient-greek-sandals.com @ancientgreeksandalsstore