Οι υπέροχες νέες συλλογές γυαλιών ηλίου της Kering Eyewear για τη σεζόν SS'23

Gucci, Saint Laurent, Cartier, Bottega Venetta, Alexander McQueen κ.ά. αποκαλύπτουν τα συναρπαστικά νέα σχέδια τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2023.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, και οι fashion insiders αναμένουν να γνωρίσουν από κοντά τις καινούργιες συλλογές. Η αρχή έγινε με την αποκάλυψη των νέων συλλογών με γυαλιά ηλίου της Kering Eyewear. Το event διοργάνωσε η εταιρεία οπτικών Delux Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kering Eyewear στην Ελλάδα, στον μοναδικό χώρο του Amalias 36, όπου οι επώνυμοι φίλοι της εταιρείας  είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα νέα υπέροχα σχέδια των οίκων Gucci, Cartier, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Montblanc, Dunhill, Boucheron, Pomellato, Alaïa, Puma. 

Οι υπέροχες νέες συλλογές γυαλιών ηλίου της Kering Eyewear για τη σεζόν SS'23

Οι καλεσμένοι στο event περιηγήθηκαν στους ανακαινισμένους χώρους του νεοκλασικού κτιρίου και σε κάθε δωμάτιο μπορούσαν να ανακαλύψουν τις SS'23 συλλογές, να τις επεξεργαστούν, να δοκιμάσουν τα σχέδια που τους έκαναν εντύπωση και να φωτογραφηθούν με τα εξαιρετικά γυαλιά ηλίου των brands της Kering Eyewear, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από επιλογές ικανές ασφαλώς να καλύψουν κάθε μοναδικό και ιδιαίτερο γούστο. 

Μάσκες, φακοί με logo και oversized γυαλιά ηλίου που αποπνέουν ρετρό αισθητική εντυπωσιάζουν στην SS'23 συλλογή Gucci, ενώ κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορους μπροστά στα σοφιστικέ σχέδια της συλλογής Chloé που αντλούν την έμπνευσή τους από τη φύση - και δημιουργήθηκαν με σεβασμό στο περιβάλλον. Από την άλλη, τα oversized cat-eye γυαλιά ηλίου της νέας συλλογής Saint Laurent ήταν σίγουρα ένα ζευγάρι - πρωταγωνιστής, ενώ ενδιαφέρον είχαν, μεταξύ άλλων, τα χρώματα στους σκελετούς των γυαλιών ηλίου Bottega Veneta και Alexander McQuenn, τα φουτουριστικά σχέδια της συλλογής Balenciaga, τα πάντα εκλεπτυσμένα, με τους μεταλλικούς σκελετούς και τους χρωματιστούς φακούς, γυαλιά ηλίου Cartier, όπως και τα σχέδια της SS'23 συλλογής Alaïa που σε μία περίπτωση είναι διακοσμημένα με τρουκς και σε άλλη πλαισιωμένα από διαφανές ρεγιόν. Σε όποια από τις συλλογές των brands της Kering Eyewear απευθυνθείτε, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε εκείνο το ζευγάρι ή τα ζευγάρια γυαλιά ηλίου που θα σας συναρπάσουν. 

Amalias 36
Amalias 36

Σε αυτή, λοιπόν, την ξεχωριστή παρουσίαση έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και επώνυμοι φίλοι της Delux Hellas και των brands της Kering Eyewear. Ανάμεσα τους οι: Βάσια Κωσταρά, Αργύρης Πανταζάρας, Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας, Demy, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Δημήτρης Σκουλός, Κέισι Μίζιου, Μαρίνα Βερνίκου, Έλενα Γαλύφα, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Natasha Kay, Στέλιος Κουδουνάρης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ελένη Βουλγαράκη, Εμιλιάνο Μάρκου, Κατερίνα Ντούσκα & Leon of Athen. 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά

Ζέτα Τσακούμη, Ισμήνη Νταφοπούλου
Ζέτα Τσακούμη, Ισμήνη Νταφοπούλου

Μαρίνα Βερνίκου, Στέφανο Ματιέλο (ιδιοκτήτης Delux Hellas)
Μαρίνα Βερνίκου, Στέφανο Ματιέλο (ιδιοκτήτης Delux Hellas)

Έβελυν Καζαντζόγλου
Έβελυν Καζαντζόγλου