Κυκλοφόρησε η γαλλική έκδοση του Harper’s Bazaar

Το Harper’s Bazaar λανσάρει την έντυπη έκδοσή του στη Γαλλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Harper’s Bazaar μιλάει πλέον (και) γαλλικά! Η γαλλική έκδοσή του ιστορικού περιοδικού μόδας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα περίπτερα της Γαλλίας και κυκλοφορεί με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα που φωτογράφισε ο Mario Sorrenti (σε styling της Elodie David-Touboul). Στις συνολικά 300 σελίδες του πρώτου τεύχους του Harper’s Bazaar France φιλοξενούνται συνεντεύξεις με τη Lan Del Rey και τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Florian Zeller, όπως επίσης μία συζήτηση ανάμεσα στην ηθοποιό Golshifteh Farahani και τον φιλόσοφο Bernard-Henri Lévy.

Editor-in- chief της γαλλικής έκδοσης ετέθη ο Olivier Lalanne  (πρώην editor-in- chief των Vogue Homme και GQ France). Μιλώντας στο WWD, o Lalanne δήλωσε για το λανσάρισμα του Harper’s Bazaar στην Γαλλία, "υπάρχει πραγματική επιθυμία για ένα αυθεντικό βιβλίο της μόδας, για να συλλέγεις τις σελίδες, να νιώθεις τη ράχη του και να ξεφυλλίζεις τις σελίδες. Είμαι πραγματικά δεμένος μ' αυτό και δεν είμαι ο μοναδικός. Όλοι μου λένε πως τους έχει λείψει ένα καλό περιοδικό μόδας από το οποίο θα μπορούσαν να σκίσουν και να κρατήσουν τις σελίδες".

Ο Olivier Lalanne δήλωσε, επίσης, για το περιεχόμενο του περιοδικού: "Είναι ένας πολύ όμορφος τίτλος και έχω ελευθερία για το περιεχόμενο. Υποστηρίζω την τοπική προσέγγιση και δεν ήθελα να φέρω διεθνές περιεχόμενο. O όμιλος Hearst ήταν πολύ δεκτικός σ' αυτό. Αν αύριο η αμερικάνικη έκδοση του Harper's Bazaar δημοσιεύσει μία αποκλειστική συνέντευξη, μπορώ να την πάρω, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος. Επομένως, αυτό είναι ένα περιοδικό που μιλάει στον κόσμο με γαλλική προφορά [ ...] Θέλω να κάνω το Harper's Bazaar ένα περιοδικό αναφοράς στη Γαλλία για τη μόδα"

Παράλληλα με την έντυπη έκδοση, βρήκε στον αέρα και η ηλεκτρονική την οποία μπορεί να αναζητήσει κανείς στον σύνδεσμο harpersbazaar.fr

Τα εξώφυλλα του Harper’s Bazaar France 

Κυκλοφόρησε η γαλλική έκδοση του Harper’s Bazaar
Harper’s Bazaar France
Harper’s Bazaar France
Harper’s Bazaar France