Ο οίκος Franck Muller επανασυστήνεται μέσα από την ανανεωμένη του boutique στην Αθήνα

Ο κορυφαίος στην κατασκευή ρολογιών Ελβετικός οίκος αποκτά ολοκαίνουργιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την ίδρυση του το 1992 μέχρι σήμερα, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Franck Muller μπορεί να υπερηφανεύεται για τη δημιουργία των πιο περίτεχνων και θελκτικών ρολογιών. Για τον ίδιο τον Franck Muller, έναν από τους δύο ιδρυτές της εταιρείας, κάθε ρολόι είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ που δείχνει το χρόνο, είναι ένα μοναδικό κράμα περίπλοκης μηχανικής με φίνα αισθητική που έχει τις ρίζες της στο καλλιτεχνικό κίνημα του Art-Deco. Από την εποχή ακόμα που ο Franck Muller δούλευε μέρα-νύχτα στο προσωπικό του εργαστήριο για να δώσει ζωή σε αυτά τα ξεχωριστά έργα τέχνης για τον καρπό, πάντρευε με μαεστρία τις παραδοσιακές τεχνικές ωρολογοποιίας με τις προοδευτικές του ιδέες.

Ο οίκος Franck Muller επανασυστήνεται μέσα από την ανανεωμένη του boutique στην Αθήνα

Κάθε σχέδιο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από την avant-garde σιλουέτα και τα ξεχωριστά σκαλιστά φινιρίσματα, ενώ τα μοντέλα έρχονται στην τελική τους μορφή έπειτα από αρκετά στάδια χειροποίητης επεξεργασίας από εξειδικευμένους τεχνίτες. Με το ίδιο πάθος για τελειότητα, έχουν σχεδιαστεί και οι μπουτίκ του οίκου σε όλο τον κόσμο, η κάθε μία με τη χαρακτηριστική αισθητική της, για να στεγάσουν τις πολυπόθητες συλλογές της Franck Muller από την Cintrée Curvex™ και τη Vanguard μέχρι τα συλλεκτικά αριστουργήματα της σειράς Grand Complications.

Στην Αθήνα, η μπουτίκ της Franck Muller στην ιστορική οδό Βουκουρεστίου αποτελεί από το 2004 σημείο συνάντησης των afficionados των εκλεκτικών αυτόματων μηχανικών ρολογιών, και σήμερα ολόκληρη η αριστοτεχνία του οίκου που υπάρχει μέσα μετατοπίζεται μερικά μέτρα πιο κάτω, στο ολοκαίνουριο κατάστημα. Το concept της ανανεωμένης μπουτίκ στην ελληνική πρωτεύουσα είναι εμπνευσμένο από τις νέες συλλογές της Franck Muller και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με την πλούσια κληρονομιά της ελβετικής ωρολογοποιίας μέσα από ένα σύγχρονο τεχνολογικό πρίσμα.

ΡΟΛΟΙ

Παράλληλα, οι συλλέκτες μοναδικών ρολογιών θα ανακαλύψουν limited edition κομμάτια ενώ εδώ θα κάνουν και την εμφάνισή τους τα κομψά boutique line κοσμήματα του οίκου που εναρμονίζονται με τις βασικές συλλογές. 

FRANCK MULLER BOUTIQUE
Βουκουρεστίου 21, Αθήνα
Τηλ: (+30) 210.36.28.003
Email: info@fmathens.com.