Αυτό το fashion throwback από το Sex and the City εξέπληξε μέχρι και τη Sarah Jessica Parker

Η ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει τη φωτογραφία στο Instagram και να εκφράσει τη μεγάλη της έκπληξη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όμως το Sex and the City, και κυρίως τα ρούχα των πρωταγωνιστριών, παραμένει iconic. Η αλήθεια είναι πως πολλά από τα ρούχα που φόρεσαν, συνεχίζουν να επηρεάζουν τη γυναικεία γκαρνταρόμπα μέχρι σήμερα. 

Ανάμεσα στις πιο σημαντικές στιγμές ήταν και η bridal φωτογράφιση της Carrie Bradshaw. To 2008 η πρωταγωνίστρια φόρεσε πολλά νυφικά, αλλά τελικά ερωτεύτηκε το εντυπωσιακό που έφερε την υπογραφή της Vivienne Westwood, το οποίο μάλιστα η σχεδιάστρια είχε δημιουργήσει ειδικά για τον χαρακτήρα της σειράς. 

Τώρα, για πρώτη φορά, 11 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας, το κοινό πήρε μία γεύση για το τι συνέβη στα παρασκήνια. Το γνωστό Instagram account, @EveryOutfitOnSATC, που ασχολείται με τη μόδα του Sex and the City, μοιράστηκε φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker, στις οποίες δοκιμάζει διάφορα νυφικά Υψηλής Ραπτικής, από Christian Lacroix, μέχρι Chanel, κάποια από τα οποία μάλιστα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στη μεγάλη οθόνη. Το account, που έχει πάνω από 600 χιλιάδες αφοσιωμένους followers, είναι γνωστό γιατί ανακαλύπτει φωτογραφίες με looks από τη σειρά, τις οποίες μάλιστα μοιράζεται με πολύ έξυπνα captions. 

"Ιδού! Οι σπάνιες φωτογραφίες από το fitting της Carrie με τα νυφικά. Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε τα πιο πολύχρωμα νυφικά, τα οποία ταιριάζουν πολύ με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της κυρίας Bradshaw" γράφει η λεζάντα "Αλλά από την άλλη, το να σε απορρίπτουν με ένα λευκό, φουσκωτό νυφικό είναι σίγουρα πιο ταπεινωτικό. Κάποιες φορές -ακόμα και στο Sex and the City- πρέπει να επιλέξεις την ιστορία, αντί για τη μόδα" συνεχίζει, αναφερόμενος στην πλοκή της ταινίας, όπου η Carrie δεν παντρεύτηκε τελικά τον Mr Big με το νυφικό που είχε επιλέξει. 

Οι φωτογραφίες δεν ενθουσίασαν μόνο τους fans του account αλλά εξέπληξαν ακόμα και την ίδια τη Sarah Jessica, η οποία σχολίασε: "ΟΚ. Μισό λεπτό. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε. ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;;; Αν είναι δυνατόν!! Χ, sj."

Οι φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί στο βιβλίο Sex and the City που είχε συσχετιστεί με την ταινία, όμως για το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, παραμένουν ακόμα άγνωστες.

Οι περισσότεροι, ανάμεσα στους οποίους και η Sarah Jessica, χαίρονται ιδιαίτερα με λίγη νοσταλγία από το SATC. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ