Τα χρωματιστά σακάκια που είναι ιδανικά για αυτή την εποχή

Σακάκια στα κορυφαία χρώματα της άνοιξης που αξίζουν την προσοχή σας.

Τα staple κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δηλαδή εκείνα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που στο σύνολό τους δημιουργούν μία capsule wardrobe γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης από τους fashion experts, όταν ξεκινά μία νέα εποχή. Ο πρώτος λόγος είναι πως πρόκειται για διαχρονικά ρούχα που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Ο δεύτερος λόγος είναι πως η elevated εκδοχή τους μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ μας, κάνοντας το πιο ενδιαφέρον και προσωποποιημένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα χρωματιστά σακάκια.

Διαβάστε Επίσης

Σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το μαύρο, το γκρι, το σακάκι είναι ένα all time classic πανωφόρι που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, το οποίο προσθέτετε μία φορά στη γκαρνταρόμπα σας, ωστόσο φοράτε για χρόνια. Στην πιο fun εκδοχή τους όμως, τα σακάκια έχουν την ικανότητα να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στο ντύσιμο. Κυρίως εάν εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με ένα ή και περισσότερα χρωματιστά σακάκια.

Ακολουθώντας τα color trends της φετινής άνοιξης, ένα σακάκι στο μπλε που θυμίζει κατά πολύ εκείνο του Υβ Κλάιν και ονομάζεται Cοbalt Blue, το πράσινο lime ή το hot pink, τα pastels όπως το baby pink και blue, το πράσινο lime ή το λιλά είναι ο πιο safe και κομψός τρόπος για να ανανεώσετε το ανοιξιάτικο στιλ σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν, λευκό t-shirt και sneakers για ένα casual chic σύνολο, να το φορέσετε με ένα midi αέρινο φόρεμα για μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο ή να αποτελεί μέρος του party look σας. Σε κάθε περίπτωση, τα χρωματιστά σακάκια προτρέπουν κάθε σύγχρονη γυναίκα να φορέσει έντονες αποχρώσεις, δημιουργώντας τους πιο φρέσκους συνδυασμούς.

Editor's Picks

Σακάκι Cos

Σακάκι κουστουμιού από μείγμα μαλλιού με διπλά κουμπιά Massimo Dutti

Σακάκι Altuzarra

Σακάκι Khaite

Σακάκι Jil Sander

Σακάκι Jacquemus

Σακάκι Chloé

Σακάκι Stella McCartney

Σακάκι Joseph

Σακάκι Alice + Olivia

Blazer με γιακά σμόκιν Zara

Μονόπετο σακάκι H&M