Η καμπάνια του Studio Avra για την MM6 Spring-Summer 2023

Τα βίντεο σε παραγωγή του Studio Avra.

Η νέα σεζόν φέρνει νέες συλλογές και μαζί τις καμπάνιες που τις συστήνουν στο κοινό. Το Studio Avra, ο τοπ προορισμός για κάθε ενημερωμένο fashion lover, πρωτοπορεί με τις συλλογές που φιλοξενεί, αλλά και με τις καμπάνιες που δημιουργεί και βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το καινοτόμο πνεύμα και τη σύγχρονη ματιά στη fashion δημιουργία. Με με μια δική του παραγωγή, το Studio Avra μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή MM6 Spring-Summer 2023 του οίκου Maison Margiela, μέσα από μια σειρά 6 ολιγόλεπτων βίντεο. 

Η καμπάνια του Studio Avra για την MM6 Spring-Summer 2023

Η φιλοσοφία της καμπάνιας

Ο χώρος της μόδας, για χρόνια, λειτουργούσε ως ένα κωδικοποιημένο σύστημα αξιών: συγκεκριμένες εποχές και τάσεις, που επανέρχονταν, και δύο μόνο φύλα, το γυναικείο και το ανδρικό. Ένα κομμάτι ύφασμα δεν έχει φύλο, αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο. Στον απόηχο αυτής της σύγχρονης αλήθειας, κομμάτια unisex, που απευθύνονται και στα δύο φύλα, επαληθεύουν την παγκόσμια πραγματικότητα: τα ρούχα πρέπει να τα ζούμε και να τα φοράμε όπως επιθυμούμε!

studioavrass23

Η MM6 Spring-Summer 2023

Πιστή στο ανατρεπτικό πνεύμα του Maison Margiela, που αντιλαμβάνεται τη μόδα σαν μία αντανάκλαση της κοινωνίας και των εξελίξεων που την χαρακτηρίζουν, η νέα συλλογή MM6 δημιουργεί σιλουέτες με έξυπνο και μοναδικό χαρακτήρα, έτοιμες να φορεθούν κάθε στιγμή προσφέροντας μία ιδιαίτερη ματιά στο στιλ. Κοστούμια με ρίγες, ασύμμετρα φορέματα με ιδιαίτερο τύπωμα, κομμάτια με Trompe l’oeil εφέ, denim φορέματα και αποδομημένα denim jackets, shirt dresses με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και argyle γιλέκα με ασύμμετρο τελείωμα συνυπάρχουν με τις iconic Japanese τσάντες, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που προτείνει το MM6 Maison Margiela, και θα βρείτε στο Studio Avra, προσφέροντας ό,τι πιο σύγχρονο και τολμηρό στο ντύσιμο της νέας σεζόν. 

Τα βίντεο της καμπάνιας: 

Studio Avra

Ιοφώντος 14 - περιοχή Hilton,  Τηλ: 2107234711.

www.studioavra.gr