Στο Luisa World Man, χώρεσε ολόκληρη η αντρική μόδα σε έναν όροφο

Ο 4ος όροφος του Luisa World Kolonaki, της μεγαλύτερης multi-brand boutique της Αθήνας, είναι αφιερωμένος στους άντρες με στιλ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να συμπληρώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, αυτή είναι τώρα: Βρισκόμαστε στα μισά της άνοιξης, και λίγο πριν περάσουμε στο καλοκαίρι, όλοι λίγο πολύ έχουμε σχηματίσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των φετινών τάσεων της μόδας, αλλά και όλων όσων μας λείπουν και θα χρειαστούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Μάλιστα, πλέον η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου για έρευνα αγοράς δεν ευσταθεί γιατί αυτά που χρειάζεσαι, είναι συγκεντρωμένα σε έναν και μόνο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για τον 4ο όροφο του Luisa World Kolonaki.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο γνωστή multi-brand boutique, όπου θα βρεις όλα τα κορυφαία αυτήν τη στιγμή brands παγκοσμίως, όπως Celine, Saint Laurent, Valentino, Bottega Veneta, Dior, Loewe, Fendi, Etro, Zegna, Dolce & Gabbana, Versace, Moncler, Balmain, Givenchy, Missoni, Alexander McQueen, Alanui κ.α. 

Εδώ, οι λάτρεις του quiet luxury και οι trendsetters θα εντοπίσουν από τα minimal t-shirts του οίκου Fendi και τα παστέλ πουλόβερ Zegna, μέχρι τις πιο hot αφίξεις στη λίστα των trainers και τα κλασικά μεταξωτά πουκάμισα της Etro, αντίστοιχα. 

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr