10 street style looks που θα φορέσετε το καλοκαίρι στην πόλη

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η στιλιστική έμπνευση άκρως απαραίτητη.

Η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι τάσεις της μόδας έχουν παρουσιαστεί από καιρό και οι νέες συλλογές των brands βρίσκονται στη θέση τους. Αυτό που μένει είναι να ξεχωρίσουμε ποια είναι τα trends που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ μας, αλλά και να βρούμε την απαραίτητη fashion έμπνευση. Η τελευταία μάλιστα δεν χρειάζεται να αφορά -τουλάχιστον προς το παρόν- τόσο τα looks της παραλίας όσο εκείνα που θα φορέσουμε στην πόλη. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, παρακάτω συγκεντρώσαμε τέσσερις στιλιστικές συμβουλές και δέκα street style looks που θα γίνουν ο οδηγός σας για το ντύσιμο του καλοκαιριού.

Τα υφάσματα του καλοκαιριού

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού χωρίς να κάνετε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ σας είναι να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με ρούχα σε ανάλαφρα υφάσματα. Για παράδειγμα, το λινό που απορροφά την υγρασία και στεγνώνει άμεσα, το βαμβάκι που επιτρέπει στον αέρα να εισχωρεί και είναι αρκετά δροσερό, το μετάξι που δίνει την αίσθηση του χαδιού στο σώμα αλλά και το jersey είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε. 

Διαβάστε Επίσης

Τα must have αξεσουάρ

Αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού στιλ είναι δίχως αμφιβολία τα αξεσουάρ. Τα τελευταία χρόνια, οι A-listers της μόδας έχουν δείξει την προτίμησή τους στα αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia. Μία μεγάλη ψάθινη τσάντα μπορεί να αντικαταστήσει με ευκολία την κλασική tote σας, ενώ ένα ψάθινο καπέλο θα σας προστατεύσει από τις ακτίνες του ηλίου και θα κάνει upgrade στα σύνολά σας.

Η capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού

Ο σημαντικότερος στιλιστικός κανόνας για το καλοκαίρι -και για κάθε εποχή- είναι να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με όλα τα basic κομμάτια. Μονόχρωμα tank tops και ψηλόμεσα σορτς, καφτάνια και φορέματα, δερμάτινα σανδάλια και πλατφόρμες, ψάθινη τσάντα και γυαλιά ηλίου. Ένα αρκετά σημαντικό βήμα για να εξελίσσετε το στιλ σας είναι να δημιουργήσετε έναν καμβά από διαχρονικά κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να πειραματιστείτε. 

Διαβάστε Επίσης

Οι ιδανικές αποχρώσεις

Εξίσου σημαντικό είναι να επιλέξετε ρούχα σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μπεζ και φυσικά να αφήσετε στη ντουλάπα τα ρούχα σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το μπλε, αφού αυτά εγκλωβίζουν τις ακτίνες του ήλιου και κάνουν την αίσθηση της ζέστης να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Τα street style του καλοκαιριού

Διαβάστε Επίσης