10 σύνολα που χαρίζουν στιλιστική έμπνευση για την πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού

Plus: Ποια κομμάτια αξίζουν μία θέση στις αποσκευές σας;

Από τη στιγμή που το ημερολόγιο έδειξε πως το καλοκαίρι έχει φτάσει, ο νους μας ταξιδεύει σε παραθαλάσσιους προορισμούς και νιώθουμε ανυπομονησία για τη στιγμή που η λίστα με τις υποχρεώσεις θα ολοκληρωθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε την εποχή που είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και της διασκέδασης είναι να διοργανώσουμε μία ολιγοήμερη εξόρμηση. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μάλιστα που πλησιάζει είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα.

Εάν έχετε κανονίσει κάποιο ολιγοήμερο ταξίδι προσεχώς, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία ιδιαίτερη πρόκληση. Ο λόγος για την οργάνωση της αποσκευής με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρετε μαζί σας.

Ο βασικότερος στόχος είναι να τοποθετήσετε στη βαλίτσα μόνο τα κομμάτια που όντως θα χρειαστείτε χωρίς να κάνετε υπερβολές. Ξεκινώντας από τα μαγιό, δύο μπικίνι και ένα ολόσωμο μαγιό είναι αρκετά για ένα τριήμερο ταξίδι, ενώ το δεύτερο μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του τοπ στις βόλτες σας εκτός παραλίας με φούστα ή σορτς. Τα φορέματα και τα καφτάνια επίσης είναι εξαιρετικά πρακτικά, αφού συνδυάζονται με τα μαγιό και είναι κατάλληλα ακόμα και για το γεύμα μετά την παραλία.

Αναφορικά με τα παπούτσια, ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή slides και ένα ζευγάρι σανδάλια είναι αρκετά. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, προτείνουμε ένα ζευγάρι πλατφόρμες που συνδυάζουν τη σταθερότητα με την άνεση και ταιριάζουν με τα πάντα.

Εκτός από την οργάνωση της αποσκευής βέβαια, εξίσου σημαντική είναι η στιλιστική έμπνευση. Έτσι, συγκεντρώσαμε δέκα άκρως καλοκαιρινά σύνολα που θα σας κάνουν να νιώθετε ως η πιο ενημερωμένη fashion insider.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Διαβάστε Επίσης