Το Flagship Store Themis Z έκανε εγκαίνια στο Κολωνάκι

Ονόματα της διεθνούς showbiz, εγχώριοι celebrities και brand ambassadors έδωσαν το παρών στο opening.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To brand Themis Ζ είναι συνώνυμο της resort γοητείας με ελληνική σφραγίδα και αναγνωρίσιμο πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Καθόλου τυχαίο, επομένως, που στο κάλεσμα του brand για τα εγκαίνια του νέου Flaship store έδωσαν το παρών για να το γιορτάσουν λάτρεις των δημιουργιών της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το λαμπερό event έλαβε χώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στο ολοκαίνουριο THEMIS · Z Flagship Store στο Κολωνάκι και η πόλη "πλημμύρισε" λαμπερές και κομψές παρουσίες. 

Celebrities, εκπρόσωποι του Τύπου και content creators έδωσαν το παρών στη μαγική βραδιά, επί της Βαλαωρίτου 17, για να επισκεφτούν το καινούργιο κατάστημα της Θέμιδας Ζουγανέλη. Το ραντεβού του fashion crowd ήταν σε άκρως γιορτινό κλίμα και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την made-in-Greece Summer 2023 collection και να μυηθούν στον κόσμο του διάσημου brand THEMIS · Z, εκεί όπου κυριαρχεί ένα ανεπιτήδευτο lifestyle με ένα twist λάμψης.

Το Flagship Store Themis Z έκανε εγκαίνια στο Κολωνάκι
Kelly Rutherford, Θέμις Ζουγανέλη, Μαρία Ναυπλιώτου

Αναλυτικότερα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά γνωστά ονόματα του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η πασίγνωστη ηθοποιός και λάτρης του ελληνικού brand, Kelly Rutherford, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά για να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς, εκτός από την αγάπη της για το brand, τη συνδέει και μακροχρόνια φιλία με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια. Από την εκδήλωση δεν έλειψε, φυσικά, και η brand ambassador Μαρία Ναυπλιώτου, που στηρίζει τη μάρκα από την αρχή της πορείας της, και η οποία επέλεξε για τη βραδιά ένα υπέροχο THEMIS · Z total look. Ζέτα Δούκα, Ευγενία Σαμαρά, Κατερίνα Γκαγκάκη, Mary Vytinaros, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Ελένη Τσολάκη, Μελίνα Λεφατζή, Ευγενία Μανωλίδου και Μαρίνα Βερνίκου ήταν λίγες μόνο από τις διάσημες Ελληνίδες που παρευρέθηκαν στο opening event της νέας μπουτίκ.

Mary Vytinaros
Mary Vytinaros
Στέλλα Μουγκαλιάν
Στέλλα Μουγκαλιάν

Η Θέμις Ζουγανέλη (που είναι επίσης σχεδιάστρια των Dior Maison και Atelier Swarovski) εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά του τόσο στο πεδίο του interior design και του deco όσο και της μόδας, με χειροποίητα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ηθικό και βιώσιμο resort look. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που γοητεύει.

Κατά τη διάρκεια του PR event, καθώς και για όλο το μήνα, μέρος των εσόδων προσφέρθηκε στους σκοπούς και τις ανάγκες του σωματείου Breathe, που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλατνικ, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Νικόλαο, και φορώντας δημιουργία Themis Z. 

Tatiana Blatnik, Πρίγκιπας Νικόλαος
Tatiana Blatnik, Πρίγκιπας Νικόλαος

Μετά το opening στο Flagship Store, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα καθιστό VIP dinner στο Athenee, το απόλυτο talk-of-the-town event που εντυπωσίασε με την ονειρεμένη διακόσμηση με 1.200 κεριά, τα εντυπωσιακά βάζα και πιάτα THEMIS •Z. Εκεί, επιλεγμένοι celebrities, προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας και όλη την κοσμική Αθήνα απόλαυσαν ένα άκρως γευστικό δείπνο πριν προχωρήσουν σε χορό έως τα μεσάνυχτα, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αμερικανός Πρέσβης.

Ισμήνη Νταφοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου
Ισμήνη Νταφοπούλου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Διακόσμηση του χώρου Themis Z collection