Ο οίκος Louis Vuitton εγκαινίασε την pop up μπουτίκ του στη Μύκονο

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Zuma της Μυκόνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Louis Vuitton αγαπά τη Μύκονο και έχει σταθερή παρουσία στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί με pop up καταστήματα κάθε καλοκαίρι. Η luxury αισθητική του οίκου συναντά τη μεσογειακή ατμόσφαιρα, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη χαλαρή διάθεση της Μυκόνου και για φέτος επιλέγει το Zuma Mykonos για να δημιουργήσει έναν από τα πιο πολυτελή και relaxed σποτ του νησιού. Στον αποκλειστικό χώρο του Zuma Mykonos που φιλοξενεί το pop up κατάστημα Louis Vuitton, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία επιλογή από ανδρικά ready-to-wear κομμάτια, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά μια ευρεία γκάμα από επιλογές για τις γυναίκες, όπως και μερικά από τα iconic δερμάτινα είδη του οίκου.

Ο οίκος Louis Vuitton εγκαινίασε την pop up μπουτίκ του στη Μύκονο

To pop store: η ατμόσφαιρα  & η συλλογή

Με κυρίαρχο το Louis Vuitton Μονόγραμμα, το pop up κατάστημα στο Zuma Mykonos περικλείει τη χαρακτηριστική αισθητική του οίκου, ενώ παράλληλα ενσωματώνει το μοναδικό πνεύμα του νησιού. Η σύγχρονη μπουτίκ στεγάζεται σ' ένα παραδοσιακό κτίριο από πέτρα και ξύλο που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και το ρεστοράν με θέα το υπέροχο μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Στο κεντρικό αυτό fashion spot οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αποκλειστική "Neverfull Mykonos resort bag" και όλη τη συλλογή "By the Pool" που περιλαμβάνει κλασικές και μοντέρνες δημιουργίες οι οποίες αποτυπώνουν μία φρέσκια αντίληψη για το destination dressing και τη relaxed γκαρνταρόμπα που μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο το στυλ των διακοπών όσο και της πόλης στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι πελάτες θα βρουν επίσης εδώ κομμάτια της κολεξιόν Men’s Pre-fall 2023, η οποία σχεδιάστηκε για να μεταφέρει ένα αγωνιστικό θέμα με sharp tailoring στο casual wear. 

Mykonos ZUMA
Neverfull Monogram Giant Blue_Louis Vuitton
Neverfull Monogram, Louis Vuitton. 

Το Zuma Mykonos, ο πρώτος στο είδος του lifestyle προορισμός που δημιουργήθηκε από το διεθνές εστιατόριο Zuma, άνοιξε το 2022. Αφού, λοιπόν, οι επισκέπτες ολοκληρώσουν τα ψώνια τους στην pop-up μπουτίκ Louis Vuitton, μπορούν να απολαύσουν τη signature χαλαρή διάθεση του χώρου από το πρωί ως το βράδυ, δοκιμάζοντας μικρά πιάτα από το μενού και κλασικά cocktails στο lounge ή στις φουσκωτές ξαπλώστρες. Μπορούν επίσης να γευματίσουν ή να δειπνήσουν στο εστιατόριο.

Monogram Flower Tile One-Piece Swimsuit Red_Louis Vuitton

To pop up store Louis Vuitton στο Zuma Mykonos είναι ανοικτό από την 1 Ιουνίου και έχει ξεκινήσει να υποδέχεται τους fashion connoisseurs και τους luxury enthusiasts που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις συλλογές του οίκου σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον. Η μπουτίκ θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος τις σεζόν και θα λειτουργεί από τις 11.00 π.μ. έως τις 00.00 μ.μ. καθημερινά. 

Mykonos ZUMA