Η Massimo Dutti παρουσιάζει τη νέα της εικόνα με το ανακαινισμένο κατάστημα της Γλυφάδας

Eco-efficient και τεχνολογικά πρωτοπόρο το κατάστημα Massimo Dutti της Γλυφάδας μόλις έκανε opening.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο της look λανσάρει η επωνυμία Massimo Dutti και την αποκάλυψη έκανε με το opening του ανακαινισμένου καταστήματός της στη Γλυφάδα. Το δημοφιλές brand αποκαλύπτει με τον τρόπο αυτό τη νέα του εικόνα που συνδυάζει υψηλή αισθητική στο design και τη διακόσμηση, οικολογικό χαρακτήρα και σύγχρονη τεχνολογία. 

Ο εξωτερικός χώρος & η εσωτερική διακόσμηση 

Η Massimo Dutti παρουσιάζει τη νέα της εικόνα με το ανακαινισμένο κατάστημα της Γλυφάδας

Τα συνολικά τετραγωνικά του κτιρίου είναι 940 m2 και τα καθαρά τετραγωνικά πώλησης 495 m2. Το γυναικείο τμήμα εκτείνεται από την είσοδο μέχρι τα ταμεία και το ανδρικό τμήμα εκτείνεται από τα ταμεία μέχρι το πίσω μέρος του καταστήματος.

Η ιδέα του νέου εσωτερικού σχεδιασμού στη Massimo Dutti εκφράζει τη φυσική εξέλιξη του brand, αντανακλώντας το επίπεδο αριστείας του, όχι μόνο όταν οι πελάτες αγοράζουν τις collections, αλλά και στην εμπειρία της επίσκεψης στο φυσικό κατάστημα. Η νέα εκλεπτυσμένη εικόνα του καταστήματος χαρακτηρίζεται από πολλά χειροποίητα υλικά και τεχνικές που ντύνουν το χώρο. Τα έπιπλα δίνουν τον τόνο στους διαφορετικούς χώρους με πιο οργανικά σχήματα, πιο ουδέτερα και με φυσικά χρώματα από εκλεκτά υλικά, δημιουργώντας μια καθαρή αίσθηση που ενισχύει την ανανεωμένη εικόνα.

Η κύρια είσοδος του καταστήματος προσφέρει θέα στο εσωτερικό του καταστήματος. Οι βιτρίνες λειτουργούν σε αρμονία με τον μέσα χώρο, προσφέροντας στον πελάτη μια ευρύτερη εικόνα που διευκολύνει την πρόσβαση στις γυναικείες collections και στους διαφορετικούς χώρους. Το φως χρησιμοποιείται με πολύ δημιουργικό και έμμεσο τρόπο, με τον φωτισμό στα γείσα, όπου δημιουργεί φυσικά, διακριτικά εφέ.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν αυτό το κατάστημα να ξεχωρίζει είναι η πέργκολα που έχει τοποθετηθεί στην πρόσοψη του καταστήματος. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια νέα εμπειρία στο εσωτερικό για τον πελάτη, απαλύνοντας το φως και αλλάζοντας την αίσθηση στον μέσα χώρο, παραμένοντας παράλληλα πιστό στην ταυτότητα της επωνυμίας Massimo Dutti.

Η εξωτερική πρόσοψη του καταστήματος αποτελείται πλήρως από τζάμια και η ντελικάτη προσθήκη της πέργκολας παρέχει προστασία από τον ήλιο. Είναι κατασκευασμένη από απλά κομμάτια που δένουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν στήλες σε διαφορετικές γωνίες διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς ανάλογα με τη θέση του ήλιου.

Τα καινοτόμα στοιχεία του νέου καταστήματος

Το νέο look εναρμονίζει όλα τα στοιχεία για να αναδείξει τη διήγηση της κληρονομιάς της Massimo Dutti, το ίδιο το DNA του brand. Σχεδιασμένο σύμφωνα με την προηγμένη φιλοσοφία οικολογικά αποδοτικών καταστημάτων του Ομίλου Inditex, το νέο κατάστημα διαθέτει επίσης μια σειρά από καινοτόμα στοιχεία που ενώνουν τη μόδα και την τεχνολογία, καθώς το brand δεν σταματά ποτέ να αναζητά το πως θα προσφέρει κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία αγορών στους πελάτες του.

Massimo Dutti Γλυφάδα

Τo eco-efficient κατάστημα

Το νέο κατάστημα ακολουθεί την προηγμένη προσέγγιση οικολογικής απόδοσης του Ομίλου Inditex. Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έχει μειωθεί κατά 30% περίπου και η κατανάλωση νερού κατά 40%, σε σύγκριση με τα συμβατικά καταστήματα. Τα μέτρα οικολογικής απόδοσης που εφαρμόζονται περιλαμβάνουν ένα σύστημα φωτισμού καταστημάτων που βελτιστοποιεί τον φωτισμό για τα έπιπλα και την αποκλειστική χρήση λαμπτήρων LED. Το σύστημα φωτισμού επιτρέπει επίσης μερικό φωτισμό των χώρων του καταστήματος, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τις εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν, εκτός από την αυτόματη ενεργοποίηση όταν ανιχνεύεται κίνηση στους χώρους του προσωπικού.

Ο έλεγχος του κλιματισμού επιτυγχάνεται με χρήση ελέγχου εξαερισμού που ποικίλλει ανάλογα με την έκταση του χώρου, και υπολογίζεται με τη χρήση μετρητών CO2. Ο εγκατεστημένος εξοπλισμός χρησιμοποιεί τεχνολογία inverter, η οποία αυτορρυθμίζει τη θερμοκρασία ανάλογα με τη ζήτηση για θέρμανση ή ψύξη, προσαρμόζοντας συνεχώς τις ανάγκες κατανάλωσης. Το κτίριο δεσμεύεται, επίσης, στην αποτελεσματική χρήση του νερού και έχουν σχεδιαστεί εσωτερικοί χώροι για την ανακύκλωση υλικών.

Massimo Dutti Γλυφάδα

Τεχνολογία & premium υπηρεσίες

Πάντα στην αιχμή της μόδας, των υπηρεσιών και της τεχνολογίας, η Massimo Dutti συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει νέες εμπειρίες αγορών βασισμένες στην καινοτομία και την προσαρμογή στις νέες ανάγκες των πελατών. Το brand ενώνει τη χαρακτηριστική υπεροχή της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης που προσφέρει το προσωπικό με μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες λιανικής, μετατρέποντας τη Massimo Dutti σε σημείο αναφοράς για την εμπειρία των πελατών. 

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες:

Το νέο κατάστημα εκπλήσσει τους πελάτες του με αποκλειστικές υπηρεσίες που θα κάνουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα μια μοναδική εμπειρία. Εκτός από την ιδιαίτερη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν οι πωλητές του, η Massimo Dutti πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία: το Style Advisor by Appointment, όπου οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με έναν Style Advisor για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση όταν επισκέπτονται το κατάστημα.

Easy Check Out:

Μ' αυτή την υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν πλέον να πληρώνουν για τις αγορές τους ανεξάρτητα, μέσω ενός νέου συστήματος ταχείας πληρωμής μέσα στο κατάστημα, με τους πωλητές να είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί μέρος του σχεδίου βιωσιμότητας και καινοτομίας μας και δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αποφύγουν την ουρά στο κατάστημα.Επιπλέον, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει ηλεκτρονική απόδειξη και να χρησιμοποιήσει τη δική του τσάντα, συμβάλλοντας στη μείωση της σπατάλης χαρτιού.

Η Massimo Dutti επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εργάζεται πάντα με ηθικό και υπεύθυνο τρόπο όσον αφορά το περιβάλλον και την κοινωνία, και να βοηθήσει τις προσπάθειες για τη μετάβαση σε μια πλήρως βιώσιμη μόδα.

Κάν'τε κράτηση στο κατάστημα:

Οι πελάτες της Massimo Dutti έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το APP του brand για να κάνουν κράτηση σε κομμάτια και να τα παραλάβουν από το κατάστημα που έχουν επιλέξει εντός 24 ωρών. Όλοι οι υπεύθυνοι πωλήσεων των καταστημάτων είναι εξοπλισμένοι με φορητές συσκευές, ώστε, εάν το ρούχο δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα, ο πελάτης να μπορεί να το παραγγείλει ηλεκτρονικά και να παραλάβει την παραγγελία σε 48 ώρες στο κατάστημα ή στη διεύθυνση παράδοσης που προτιμά.

Massimo Dutti