Οι πιο ωραίες φούστες για τα πρώτα looks του Σεπτέμβρη

Οι φούστες που θα σας κάνουν να νιώσετε απόλυτα κομψές.

Αν αναζητάτε ιδέες και κομμάτια για να ανανεώσετε το στιλ σας μετά τις διακοπές, ξεκινήστε απ' αυτά που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Μία κομψή φούστα ανήκει πάντα στις επιλογές εκείνες που μας κάνουν να νιώθουμε άνεση και θηλυκότητα και μπορεί να κάνει εξαιρετικά ευέλικτο το μεταβατικό στιλ του Σεπτεμβρίου

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, στρέψτε την αναζήτησή σας σε φούστες που φορέσετε στο γραφείο, μιας και η ανανέωση βοηθάει το mood, και σίγουρα αυτές σε pencil γραμμή είναι ιδανικές για outfits που οφείλουν να είναι φροντισμένα και περιποιημένα. Μίντι φούστες με λεπτές ρίγες, όπως αυτή που εντοπίσαμε στη συλλογή H&M ή ακόμα και με ρομαντικές λεπτομέρειες όπως το broderie anglaise στο τελείωμα εκείνης που θα βρείτε στη Scotch & Soda γίνονται κατάλληλες για την περίσταση, ενώ μία μίντι cargo φούστα σε λευκό ή μπεζ, όπως αυτή της Mango, θα δώσουν μια relaxed νότα στα looks του γραφείου - και μπορεί να φορεθεί σε κάθε άλλη περίσταση. 

Χρώματα όπως το navy μπλε σε συνδυασμό με ανάλαφρες γραμμές όπως η A-line, που συναντάμε στη φούστα της συλλογής Valentino, προσφέρουν την ιδανική επιλογή για τα looks των φθινοπωρινών σας αποδράσεων, ενώ χρώματα όπως το κίτρινο - κροκί στην broderie anglaise μίντι φούστα της Chloé θα διατηρήσουν τη ζεστασιά του καλοκαιριού στα πρώτα φθινοπωρινά σας outfits. Τέλος, η εποχή είναι ιδανική για να φορέσετε ντένιμ φούστες και είτε πάτε σε μια κλασική επιλογή, όπως η ασύμμετρη εβαζέ από τη συλλογή Zara, είτε επιλέξετε μια σε λευκό ντένιμ όπως η wrap φούστα της Max Mara, θα έχετε σίγουρα ένα κομψό αποτέλεσμα. 

Editor's choice 

Crêpe Couture Α-line μίντι φούστα, Valentino.

Jersey denim wrap φούστα Leisure Max Mara, Max Mara Boutique.

"Eres Paloma" broderie anglaise λινή μίντρι φούστα, Chloé.

Φούστα κάπα ντένιμ, Zara.

Κομψή φούστα με λεπτές ρίγες, Η&Μ.

Φούστα cargo με σκίσιμο, Mango.

Εμπριμέ μακριά φούστα Marant Etoile, Luisa World.

Βroderie anglaise μίντι φούστα Scotch & Soda, attica.