Τα καλύτερα sneakers για να φορέσετε το φθινόπωρο

Τα ζευγάρια sneakers που γίνονται απαραίτητα στο στιλ της νέας σεζόν.

Τα πρώτα παπούτσια που συνήθως φοράμε μετά τις διακοπές, και αφού έχουμε πλέον κουραστεί από τα πέδιλα, είναι τα sneakers. Η άνεσή τους, εξάλλου, τα κάνει ιδανικά για τη μετάβαση από τα "ανοιχτά" παπούτσια του καλοκαιριού στα "κλειστά" του φθινοπώρου, και φυσικά είναι τα πιο κατάλληλα για τις πρώτες δροσερές μέρες και τις βροχές, που όμως ακόμα δεν έχουν φέρει το κρύο του χειμώνα. 

Τα sneakers από αμιγώς παπούτσια για άθληση έχουν εξελιχθεί σε staple κάθε γκαρνταρόμπας, γυναικείας και ανδρικής, και φοριούνται παντού. Οι designers, μάλιστα, έχουν εξελίξει τα σχέδια και τα στιλ τους σε βαθμό που συχνά τα ζευγάρια που προτείνουν δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν "αθλητικά". Η σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023 -23 δείχνει να έχει προτίμηση στα sneakers με πληθωρικό χαρακτήρα. Oversized σόλες και ογκώδεις γραμμές συνυπάρχουν με statement διακόσμηση και χρώματα προσφέροντας μία συναρπαστική ποικιλία σε ζευγάρια που υπόσχονται να κάνουν εντύπωση.

Το κόκκινο χρώμα ως κυρίαρχο στις τάσεις της σεζόν κάνει την εμφάνισή του και στις συλλογές με αθλητικά, ενώ εξίσου δυνατή είναι και η επιλογή που ανταποκρίνεται σε μία άλλη τάση, αυτή των λευκών- μπεζ. Τα μαύρα sneakers παραμένουν μια επιλογή που μπορεί να υποστηρίξει στιλ με σοφιστικέ χαρακτήρα, ενώ τα λευκά sneakers δεν χρειάζονται τις τάσεις για να μπορούν να δώσουν το παρόν στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις, και κάθε άλλη εμφάνιση μέσα στη χρονιά. 

Editor's choice 

Sneakers, Prada.

Sneakers, Gucci.

Sneakers Miu Miu, Kalogirou.

Sneakers, Saint Laurent.

Sneakers Ferragamo, Kalogirou.

Sneakers, Loewe.

Sneakers Veja, Kalogirou.

Sneakers Puma, Sneaker10.

Sneakers, Salomon.

Sneakers Ted Baker, Haralas.