5 στιλιστικές συμβουλές για elevated φθινοπωρινό ντύσιμο

Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion insiders.

Εκτός από τις τάσεις της μόδας που σαφώς έχουν την ικανότητα να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπά το καλά ενημερωμένο ντύσιμο, οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι μοντέρνες fashion insiders είναι σαν μία πολύτιμη βοήθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να ανανεώσουμε δηλαδή το στιλ μας, υιοθετώντας κάποιες από τις τάσεις της σεζόν με έναν δικό μας, πολύ προσωπικό τρόπο.

Styling Tip 1

Κάποιες από τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 αφορούν την elevated εκδοχή κάποιων διαχρονικών ρούχων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λευκό πουκάμισο που παρουσίασαν οι οίκοι Loewe, Valentino, Christian Dior, Balmain, Alexander McQueen, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Sacai, Louis Vuitton, Prada, Simone Rocha, Zimmermann και The Row. Τώρα που υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν λοιπόν, αξίζει σίγουρα να δημιουργήσεις περισσότερα looks με λευκά πουκάμισα. Κάποια από τα styling combos που προτιμούν οι fashion experts είναι τα tailored πουκάμισα με mini φούστες ή τα λευκά πουκάμισα σε oversized γραμμές σε συνδυασμός με ριγέ παντελόνια. 

Styling Tip 2

Λίγο πριν αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ στη ντουλάπα, αξίζει να φορέσετε λίγο περισσότερο τις αγαπημένες σας σαγιονάρες. Δημιουργήστε ένα look που είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο, συνδυάζοντας τες με ψηλόμεσες παντελόνες σε loose γραμμή και μακρυμάνικες μαρινιέρες. 

Styling Tip 3

Η τεχνική του layering είναι για ακόμα μία χρονιά πολύ βοηθητική, αφού μέσω αυτής θα αντιμετωπίσετε τις εναλλαγές στη θερμοκρασία που είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της εν λόγω περιόδου. Διαφορετικές στρώσεις από πουκάμισα και tank tops ή ακόμα και από πανωφόρια θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα σας προστατεύσουν.

Styling Tip 4

Εκτός από τα τζιν παντελόνια και τα αέρινα φορέματα που είναι ανάμεσα στις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι γυναίκες την περίοδο του φθινοπώρου, ένα επιπλέον bottom που θα ανανεώσει το στιλ σας είναι η midi ή maxi φούστα σε λευκό denim. Κομψή, πολύ cool και αρκετά ευέλικτη πρόκειται να γίνει το κομμάτι-πρωταγωνιστής της φθινοπωρινής "στολής" σας. 

Styling Tip 5

Η τελευταία στιλιστική συμβουλή έρχεται από το street style του Παρισιού με τις Γαλλίδες να φορούν χρωματιστά μαντήλια γύρω από την ponytail τους, το χερούλι της τσάντας τους ή ακόμα και γύρω από τον καρπό τους ως βραχιόλι. Αυτό το τόσο χρήσιμο αξεσουάρ συνεχίζει να θεωρείται must have ακόμα και το φθινόπωρο. 

Διαβάστε Επίσης