Φθινοπωρινή βροχή | 5 styling tips για να ντυθείτε κομψά

Πώς θα αντιμετωπίσετε με στιλ τη φθινοπωρινή βροχή.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με φθινοπωρινή βροχή και πτώση της θερμοκρασίας, βάζοντας μας έτσι στο κλίμα πως θέρος έχει τελειώσει και μία νέα εποχή ξεκινά. Οι εν λόγω καιρικές συνθήκες ωστόσο δημιουργούν και ένα νέο στιλιστικό ζήτημα. Να δημιουργήσουμε δηλαδή μία προσεγμένη εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε άνετα στην καθημερινότητά μας. Ευτυχώς, οι fashion experts έχουν ήδη ανακαλύψει τα πιο χρήσιμα styling tips για την επίτευξη του εν λόγω στόχου. 

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip 1

Όσον αφορά στην επιλογή των παπουτσιών, ένα ζευγάρι loafers ή ένα ζευγάρι sneakers είναι σίγουρα must. Συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα, συνεπώς προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία ενώ σας προστατεύουν από τη βροχή. 

Styling Tip 2

Μία σημαντική πληροφορία που χρειάζεται να έχετε στον νου σας κάθε φορά που ετοιμάζεται ένα look για μία βροχερή ημέρα είναι η υγρασία που φέρνει η βροχή. Λαμβάνοντας υπόψιν πως η θερμοκρασία ναι μεν έχει πέσει, ωστόσο ακόμα το κλίμα είναι θερμό, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις στενές γραμμές σε ρούχα. Είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσουν εφύδρωση. Αντιθέτως, τα ρούχα σε loose γραμμές είναι σίγουρα ιδανικά. Προτιμήστε ένα αέρινο φόρεμα ή μία ψηλόμεση αέρινη παντελόνα για ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. 

Styling Tip 3

Το layering είναι επίσης ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή τη νέα καιρική συνθήκη. Συνδυάστε top με πουκάμισο ή προσθέστε ένα t-shirt μέσα από το φόρεμά σας. Κάπως έτσι, θα μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποια στρώση ρούχου σε περίπτωση που ζεσταθείτε ή κρυώσετε. 

Styling Tip 4

Μία εναλλακτική επιλογή είναι να προσθέσετε στους ώμους σας μία ζακέτα, την οποία μπορείτε να φορέσετε ή όχι ανάλογα με τη θερμοκρασία. Παράλληλα αυτό το εύκολο styling trick θα κάνει το σύνολό σας πιο ενδιαφέρον. 

Styling Tip 5

Δίχως αμφιβολία, το τζιν παντελόνι είναι ιδανικό bottom για να δημιουργήσετε μία προσεγμένη εμφάνιση. Συνδυάστε το με t-shirt, σακάκι και sneakers ή loafers και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό. 

Διαβάστε Επίσης