Η Amber Valletta και η οικογένειά της φωτογραφίζονται για την Tommy Hilfiger Fall 2023

To διάσημο μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφίζεται φορώντας τα απαραίτητα items της Tommy Hilfiger για τη μεταβατική εποχή

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Αμερικής, είναι ένα brand συνώνυμο του cool American Style: η Amber Valletta και η Tommy Hilfiger αποτελούν ακλόνητες, διαχρονικές αξίες της αμερικανικής βιομηχανίας της μόδας και όταν συνυπάρχουν το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να αντανακλά την ψυχή της αμερικανικής κοινωνίας. Η Amber Valletta και η οικογένεια της, λοιπόν, φωτογραφίζονται για την καμπάνια Tommy Hilfiger Fall 2023 επανερμηνεύοντας την έννοια της οικογένειας (που στην περίπτωση της Valletta είναι μοντέρνα και αντισυμβατική) και προβάλλοντας το κόκκινο, άσπρο και μπλε DNA του brand που ντύνει τα μέλη των αμερικανικών οικογενειών- και πλέον όλου του πλανήτη- εδώ και δεκαετίες. 

Η Amber Valletta και η οικογένειά της φωτογραφίζονται για την Tommy Hilfiger Fall 2023

Η καμπάνια: Τα πρόσωπα & τα looks

Στην καμπάνια συμμετέχουν εκτός από την Amber Valletta, ο γιος Auden, o σύντροφός της, διάσημος hair stylist, Teddy Charles, και οι κόρες του Raphaël και Talulah. Επίσης, η μητέρα της Valletta, Teresa, και ο σύζυγός της, Robert. Τα μέλη της πολυσύνθετης οικογένειας επιστρέφουν στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο και φωτογραφίζονται καθώς μοιράζονται στιγμές θαλπωρής και συντροφικότητας, ενώ φορούν εμβληματικά looks από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2023, τα οποία είναι ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου. 

Τα looks που προβάλλονται στην καμπάνια είναι ιδανικά τόσο για εξορμήσεις το Σαββατοκύριακο όσο και για τις εμφανίσεις της καθημερινότητας. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν αρχειακά στιλ όπως το Varsity Tee και πουλόβερ με cable πλέξη και ανάλαφρα layers με κυρίαρχες τις διαχρονικές γραμμές της Tommy Hilfiger, όπως το πουκάμισο Oxford, τα παντελόνια chinos και το ναυτικό μπλε σακάκι. Μέσα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν, αναδεικνύεται αβίαστα το Classic American Cool του brand, που δίνει έμφαση σε απαραίτητα items τα οποία αποτελούν τη βάση ενός τολμηρού και αναβαθμισμένου preppy στιλ.

Tommy Hilfiger Amber Valletta

Tommy Hilfiger Fall 2023: η συλλογή 

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], επιστρέφει στις ρίζες του brand για τη συλλογή Φθινόπωρο 2023 και μέσα από την ξεχωριστή καμπάνια με την Amber Valletta και την οικογένειά της αποτυπώνει μία αισιόδοξη αντίληψη της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας. "Αυτή η καμπάνια τιμά απόλυτα τις αξίες του brand μας, που είναι η έννοια του "ανήκειν" και η συμμετοχικότητα, με έμφαση στην οικογένεια", δηλώνει ο Tommy Hilfiger. "Τα πρόσωπα που συμμετέχουν αποτελούν ένα μοναδικό καστ ταλαντούχων φίλων και συγγενών, των οποίων οι βαθιοί δεσμοί και η ακλόνητη υποστήριξη του ενός προς τον άλλον, μου θυμίζουν τις ισχυρές σχέσεις που έχω και εγώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα".

Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2023 προβάλλει το σύγχρονο όραμα του brand για το στιλ του σήμερα, εμπνευσμένο τόσο από τις αποδράσεις στην ύπαιθρο όσο και από τα απαραίτητα Classic American Cool items της Tommy Hilfiger. Τα outerwear items βρίσκονται στο επίκεντρο της συλλογής, με το New York puffer να δίνει μια μοντέρνα όψη στα αυθεντικά puffer της δεκαετίας του '90, τα οποία ανέδειξε σε πρωταγωνιστές η νεανική κουλτούρα της εποχής εκείνης, ιδιαίτερα για το τολμηρό branding, τα έντονα χρώματα και τα υπερμεγέθη σχήματα. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη ματιά, την κληρονομιά και τις αρχειακές σιλουέτες του brand, τα εμβληματικά signature items της Tommy Hilifger εμφανίζονται με παιχνιδιάρικο τρόπο σε όλη τη συλλογή, όπως το αυθεντικό Tommy Tartan, τα χρώματα του κόκκινου, λευκού και μπλε, οι ρίγες και το ΤΗ Monogram.

Tommy Hilfiger Amber Valletta

Η συλλογή Τommy Hilfiger Fall 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης .