Οι μαύρες μπότες που θα φοράτε για πάντα

Οι μαύρες μπότες είναι διαχρονικές. Σε ποια ζευγάρια μπορείτε να επενδύσετε φέτος;

Το "wearable trends" και το "elevated essentials" είναι δυο όροι που θα ακούτε να επαναλαμβάνονται διαρκώς σε συζητήσεις και άρθρα για τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας. Τα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, επομένως, έχουν τον πρώτο λόγο στο στιλ της χρονιάς και η επιστροφή σε ό,τι αγαπάμε περισσότερο να φοράμε είναι κάτι περισσότερο από μία απλή ανάγκη, είναι η τοπ τάση. Μιλώντας, λοιπόν, για "wardrobe essentials" δεν θα μπορούσαμε να μην σκεφτούμε ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία παπούτσια, τις μαύρες μπότες

Μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο ή και πάνω απ' αυτό, αλλά και κομψά μποτάκια θα φορεθούν φέτος με μεγαλύτερο ενθουσιασμό από κάθε άλλη σεζόν. Αλλά το ακόμα καλύτερο είναι ότι ακόμα και όταν η μόδα αποφασίσει να γυρίσει σελίδα από τα διαχρονικά κομμάτια, οι μαύρες μπότες και τα μποτάκια θα έχουν πάντα μία θέση στη ντουλάπα μας και θα φοριούνται εσαεί. Αυτό, εξάλλου, που κάνει το αγαπημένο ζευγάρι διαχρονικό είναι ότι μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε, μπορεί να ταιριάξει με πολλά διαφορετικά στιλ και να έχει λόγο σε διαφορετικές φάσεις της ηλικίας μας. Ένα κομψό και διαχρονικό σχέδιο μπότες, με ή και χωρίς διακριτικές λεπτομέρειες, κατασκευασμένο από καλής ποιότητας δέρμα είναι μια σίγουρη επένδυση για τώρα και το μέλλον. 

Μπορείτε, βεβαίως, να επενδύσετε σε διαφορετικά ζευγάρια, ψηλές ή χαμηλές μπότες, με κοντό ή ψηλό τακούνι, ή ακόμα και φλατ, και να τις εναλλάσσετε στα looks σας. Τα παρακάτω ζευγάρια μαύρες μπότες είναι σίγουρα απ' αυτά που θα φοράτε για πάντα: 

Editor's choice 

Μποτάκια, Celine.

Σουέτ μπότες "Donna" Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Μποτάκια "Niki", Saint Laurent.

Μπότες "Marfa", Khaite.

Μποτάκια Prada, Prada Boutique.

Μπότες μέχρι το γόνατο Tod's, Tod's Boutique & Kalogirou.

Μπότες "Agathe", Jimmy Choo.

Μποτάκια Ferragamo, Ferragmo Boutique & Kalogirou.

Chelsea μποτάκια, Valentino Garavani.

Δερμάτινες μπότες με τακούνι Limited Edition, Massimo Dutti.