Τα styish γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε το φθινόπωρο - χειμώνα

Τα νέα σχέδια σε γυαλιά ηλίου που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Τα γυαλιά ηλίου δεν ανήκουν σε κάποια εποχή. Γυαλιά ηλίου φοράμε και το καλοκαίρι και τον χειμώνα και τις ενδιάμεσες εποχές, οποιαδήποτε στιγμή, με απλά λόγια, έχει ήλιο. Και στη χώρα μας, ειδικά, έχει διαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι τα γυαλιά ηλίου δεν απουσιάζουν ποτέ από την τσάντα μας, ενώ λειτουργούν άριστα ως το κομψό αξεσουάρ που θα βάλει μία πινελιά στο look μας, ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε διάθεση για ιδιαίτερο styling. 

Και μπορεί τα γυαλιά ηλίου να μην έχουν εποχή, όμως οι συλλογές οπτικών και luxury brands που φιλοξενούν το δημοφιλές αξεσουάρ λανσάρουν νέα σχέδια κάθε νέα σεζόν, προτείνοντας τάσεις και must - have ζευγάρια. Τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνα 2023-24, λοιπόν, εμφανίζεται δυναμικά ένα διαχρονικό μοτίβο, αυτό της ταρταρούγας, και πολύ stylish εκδοχές της όπως αυτή που συναντάμε στα γυαλιά με τον oversized στρογγυλό σκελετό γύρω από τους φακούς της Loewe ή το κλασικό σχέδιο της Saint Laurent, αλλά και τις χρωματιστές παραλλαγές που βρίσκουμε στα γυαλιά της Gucci ή της Boss. 

Οι στρογγυλοί ή στρογγυλεμένοι φακοί, όπως στα γυαλιά ηλίου σε ταρταρούγα που φιλοξενεί η Burberry, είναι επίσης μία τάση που ξεχωρίζει, ενώ φέτος ειδικά αξίζει να επενδύσετε σ' ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε κόκκινο χρώμα, όπως αυτό που εντοπίσαμε στη συλλογή Balenciaga, που θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε το red trend. 

Editor's choice 

Γυαλιά ηλίου Dior, Dior boutique.

Γυαλιά ηλίου Saint Laurent, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Loewe, loewe.com.

Γυαλιά ηλίου Burberry, burberry.com.

Γυαλιά ηλίου Boss, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Carolina Herrera, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Balenciaga, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Swarovski, Safilo.