Elements | H νέα καμπάνια Kalogirou εξερευνά τα όρια της τέχνης

Στην καμπάνια "Elements" της Kalogirou η τέχνη του χορού συνθέτει έντονους συμβολισμούς και ποίησης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο χορός, η ποίηση, ο κινηματογράφος και η μόδα συναντιούνται στη νέα καμπάνια της Kalogirou για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023 -24 "Elements". Η άρτιας αισθητικής και κινηματογραφικής προσέγγισης καμπάνια εξερευνά τα όρια της τέχνης και αξιοποιεί τα στοιχεία της φύσης (νερό, φωτιά, αέρας) για να δημιουργήσει κάτι ποιητικό. Και μέσα απ' αυτή τη ποιητική και κινηματογραφική ατμόσφαιρα αναδεικνύει τα πιο κομψά, high fashion αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια, των συλλογών που φιλοξενεί. 

Elements | H νέα καμπάνια Kalogirou εξερευνά τα όρια της τέχνης

"Nα 'ναι σα να μας σπρώχνει ένας αέρας μαζί". Στο fashion φιλμ ακούγεται η φωνή του Πέτρου Φυσσούν να απαγγέλει τους στίχους του Σκαρίμπα, ενώ την ίδια στιγμή οι κινήσεις του χορού, τα σώματα που λικνίζονται, αλληλεπιδρούν και λάμπουν σε μία πομπή, τα βήματα που συνεχίζουν ακάθεκτα, τα στοιχεία της φύσης που βάζουν εμπόδια και μαζί αναζωογονούν, συνθέτουν έντονους συμβολισμούς, ενώ αποπνέουν αβίαστη αρμονία. "Kι όλο να πνέει, να μας ωθεί αυτός ο αέρας μαζί", συνεχίζει ο ποιητής και η φωνή του Φυσσούν.

Elements KALOGIROU FW23

Το φετινό fashion film και η σειρά φωτογραφιών από την καμπάνια της Kalogirou με τίτλο "Elements" ξεπερνάει τα όρια ενός απλού σχεδιασμού. Εξερευνά τα όρια της τέχνης, πρωτοπορεί και τολμά. Η πρωταγωνίστρια ελίσσεται ανάμεσα στο χορευτικό ensemble όπου τα μέλη του ενσαρκώνουν τα φυσικά φαινόμενα. Ρούχα, εκφράσεις και κινήσεις συμβολίζουν κάθε φαινόμενο. Κοφτά βήματα βουλιάζουν μες στο νερό, την πηγή της ζωής. Κορμιά που φλέγονται, απομακρύνονται και συγκλίνουν. Εκείνη θα έρθει αντιμέτωπη με θύελλες και πύρινες γλώσσες για να βγει αλώβητη και να υπογραμμίσει την πιο κρυστάλλινη αλήθεια: οι αντιθέσεις είναι εκείνες που μάς φέρνουν πιο κοντά.

Elements KALOGIROU FW23

Ειδικά για την "Elements" έχουν επιλεγεί τα ...elements Kalogirou που υπηρετούν άριστα το αισθητικό αποτέλεσμα. Χρυσές αποχρώσεις, σπινθηροβόλες επιφάνειες και glitter, εκλεκτικό μαύρο και παντοτινό λευκό κυριαρχούν σε γόβες, πέδιλα και μπότες, ενώ στα χέρια ξεχωρίζουν clutches, shoulder bags και top handle bags. Ταυτόχρονα, ανδρικά μοκασίνια και sneakers κρατούν εναργή την τάση του athleisure, ενώ δερμάτινες μπότες με chunky σόλα αψηφούν σημεία των καιρών και αγκαλιάζουν τη γοητεία του διαχρονικού στυλ.

Elements KALOGIROU FW23

Καθώς η χορογραφία ολοκληρώνεται, το νερό έρχεται αντιμέτωπο με τη φωτιά. Δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Η μόνη σταθερά είναι ο βηματισμός. Η αέναη κίνηση θα νικήσει την αδράνεια και η σύνθεση, ακόμη και μέσα από αντιθέσεις, θα μας κάνει "να βγούμε απ' την τρικυμία αυτού του κόσμου". Στα περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας της, η Kalogirou γνωρίζει καλύτερα.

Δείτε το fashion film "Elements"

Kalogirou Stores

Αττική: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 75

Κύπρος: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Online Store: www.kalogirou.com