This is Me Now | Η συλλογή που η Jennifer Lopez σχεδίασε για την Intimissimi

Η exclusive lingerie capsule συλλογή "This is Me Now" συνδυάζει την ιταλική δεξιοτεχνία με το μοναδικό στιλ της Lopez.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η συνεργασία της Jennifer Lopez με την Intimissimi ξεκίνησε με τη συμμετοχή της Αμερικανίδας σταρ στην καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 ως παγκόσμια πρέσβειρα του brand. Αυτή η συνεργασία προχωρά τώρα στο επόμενο στάδιο και ενώνει τη άριστη δεξιοτεχνία και ποιότητα της Intimissimi με το προσωπικό στιλ της Lopez σε μια συλλογή. Η capsule lingerie συλλογή "This is Me Now" σχεδιάστηκε από τη σταρ και συνδυάζει μοναδικά αισθησιασμό και κομψότητα.

This is Me Now | Η συλλογή που η Jennifer Lopez σχεδίασε για την Intimissimi

Το όνομα της συλλογής αντλεί έμπνευση από το καινούργιο άλμπουμ της Jennifer Lopez, "This Is Me...Now", το οποίο καταπιάνεται με το βαθιά μεταμορφωτικό ταξίδι της προσωπικής της ανάπτυξης. Το όνομα περικλείει την ουσία της εξέλιξής της, του αυτοστοχασμού της και της υιοθέτησης του αληθινού της εαυτού. Σε έναν αξιοσημείωτο παραλληλισμό, η συλλογή εσωρούχων υφαίνει με τέχνη τα ίδια θέματα ανάπτυξης και εσωτερικής δύναμης στο ύφασμα της. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή εσωρούχων που αποτυπώνει την ουσία της σύγχρονης αυτοβελτίωσης και ενδυνάμωσης.

Η δέσμευση της Intimissimi απέναντι στο εξαιρετικό artisanal και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αποτέλεσε τον τέλειο καμβά ώστε η Lopez να φανταστεί την δική της εκδοχή της θηλυκότητας και να δημιουργήσει μια συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στην ουσία της γυναικείας φύσης. Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή ήταν να δημιουργήσει μια μοναδική lingerie collection που συνδέει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα που βρίσκονται μέσα σε κάθε γυναίκα.

Intimissimi Jennifer Lopez

Φιλοτεχνημένη με την ύψιστη φροντίδα, η συλλογή διαθέτει περίπλοκα κεντημένες λεπτομέρειες και ποιοτικά υλικά όπως μετάξι και φίνες δαντέλες που προσδίδουν μια πολυτελή εμφάνιση, η οποία αντανακλά τη δέσμευση του brand να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Η Jennifer Lopez έχει εμπλουτίσει τη συλλογή με μια διακριτική λεπτομέρεια- το κολιμπρί. Αυτό το πουλί - σύμβολο, που έχει αγαπηθεί για τη σύνδεση που έχει με την τύχη, τη ζωντάνια και την ενέργεια, έχει βαθιά αξία για εκείνη. Η συμπερίληψή του στα σχέδιά της προσθέτει ένα ακόμη πιο βαθύ νόημα, εμπλουτίζοντας τα κομμάτια με τη δική τους μοναδική αξία.

Η χρωματική παλέτα, προσεκτικά επιλεγμένη, προσφέρει μια τριπλή επιλογή: μαύρο, champagne, και jade green. Το διαχρονικό μαύρο αποπνέει κλασική γοητεία, ενσαρκώνοντας την ουσία της κομψότητας. Ο κομψός τόνος της σαμπάνιας εκφράζει μια αίσθηση φινέτσας και χάρης, ιδανική για όσες αναζητούν μια νότα λεπτότητας. Τέλος, το ζωηρό και έντονο πράσινο— μια απόχρωση αγαπητή από την Jennifer Lopez— προσφέρει μια τολμηρή επιλογή, ελκυστική για όσες θέλουν να κάνουν μια δήλωση.

Intimissimi Jennifer Lopez

Στο σύνολό τους, αυτά τα στοιχεία ενώνονται για να μεταφέρουν ένα ισχυρό μήνυμα αυτοέκφρασης. Προσφέροντας μια σειρά από στυλ και χρώματα, η capsule συλλογή "This Is Me Now" της Intimissimi φιλοδοξεί να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Η συλλογή δε γιορτάζει μόνο την ατομικότητα, αλλά υπογραμμίζει τη δέσμευση του brand να δημιουργεί κομμάτια που αλληλεπιδρούν σε προσωπικό επίπεδο με τις γυναίκες σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Στην καμπάνια για το λανσάρισμα της συλλογής κεντρικό πρόσωπο είναι η Jennifer Lopez, ενώ στα βίντεο στα οποία καταγράφεται το ταξίδι αυτής της συνεργασίας ακούγονται και αποσπάσματα από το άλμπουμ της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. 

Δείτε το βίντεο: