Τα key pieces της σεζόν μέσα από τις συλλογές των ανανεωμένων πολυκαταστημάτων notos

Αποκτήστε τα "κομμάτια- κλειδιά" της σεζόν με μια επίσκεψη στα ανανεωμένα notos.

Κάθε νέα σεζόν φέρνει μαζί της καινούργιες τάσεις και τη διάθεση να δοκιμάσουμε και να πειραματιστούμε με το στιλ μας. Οι πιο ενημερωμένες fashionistas, ωστόσο, γνωρίζουν ότι τα πιο σικ αποτελέσματα έρχονται μέσα από τον συνδυασμό διαχρονικών κομματιών με κομμάτια που είναι τάση και κάθε shopping προορισμός που μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε συλλογές που περιλαμβάνουν key-items και από τις δυο κατηγορίες- κλασικά staples δηλαδή και επίκαιρα κομμάτια- είναι ο ιδανικός για να κάνουμε ακούραστα shopping. Όταν, μάλιστα, αυτός ο προορισμός είναι συνυφασμένος με την ιστορία της πόλης και επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση για να πάει ένα βήμα παρακάτω το experience, τότε είναι εκεί που θα στραφούμε για την αναζήτησή μας για τα "κομμάτια - κλειδιά" της νέας σεζόν: τα πολυκαταστήματα notos περνούν σε μία νέα εποχή αποκτώντας νέα οπτική ταυτότητα και επικοινωνία.

To new brand identity  των notos 

Τα πολυκαταστήματα notos κάνουν rebranding: διατηρώντας τα πιο δυνατά στοιχεία της κληρονομιάς τους, κάνουν ένα άλμα στο μέλλον με τη νέα τους οπτική ταυτότητα και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις νέες γενιές πελατών. Ο αέρας της αλλαγής και η δυναμική ενέργεια γίνονται αντιληπτά ήδη με την πρώτη ματιά στις βιτρίνες που είναι στολισμένες με τα νέα οπτικά σύμβολα και χρώματα, αλλά και τα καλύτερα κομμάτια των συλλογών που φιλοξενούν τα notos. Το logo των notos, η εμβληματική μαργαρίτα, ανανεώνεται και αποκτά πιο μίνιμαλ και σύγχρονη μορφή, ενώ τα καινούργια εικαστικά, εκτός από τις βιτρίνες, στολίζουν και το εσωτερικό των πολυκαταστημάτων. Τα φωτεινά χρώματα, τα μοντέρνα σχέδια και αυτή η διάθεση ανανέωσης, δημιουργεί ένα κλίμα οικειότητας και χαράς που θα σας κάνει να απολαύσετε πραγματικά το shopping. 

Τα key pieces της σεζόν μέσα από τις συλλογές των ανανεωμένων πολυκαταστημάτων notos

Tα ανανεωμένα notos μας συστήνουν επίσης μία νέα φιγούρα: το noti. To noti είναι η genderless μασκότ των πολυκαταστημάτων και δηλώνει πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πάντες, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. 

Notos πολυκαταστήματα

Τα "κομμάτια - κλειδιά" της σεζόν που θα ανακαλύψετε στα notos 

Η κυρίαρχη τάση της σεζόν είναι αυτή της "ήσυχης πολυτέλειας", δηλαδή το ύφος που χαρακτηρίζεται από απλές, καθαρές γραμμές, όπως και γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις, την απουσία statement χαρακτηριστικών στα ρούχα και τα αξεσουάρ, και φυσικά, την εξαιρετική ποιότητα που εξασφαλίζει και διαχρονικότητα. Άλλη μεγάλη τάση της σεζόν στη μόδα είναι το κόκκινο χρώμα, με τα μονοχρωματικά red σύνολα να γίνονται η πιο updated επιλογή που μπορείτε να κάνετε στο ντύσιμό σας φέτος, ενώ το ίδιο ισχύει και για το beige / brown trend όπου κομμάτια στους τόνους του καφέ και του μπεζ φοριούνται είτε σε total είτε σε tonal combos. 

Γνωρίζοντας, επομένως, τις τάσεις, μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπας σας για τον χειμώνα επενδύοντας σε κομψά γυναικεία παλτό σε κρεμ ή faux γούνες σε καφέ, σε άνετες πλεκτές μπλούζες ή θηλυκά μίντι φορέματα σε κόκκινο χρώμα, σε ζακέτες σε καρό κόκκινο (το οποίο επίσης είναι δημοφιλές μοτίβο στα trend της σεζόν), σε loafers με τακούνι σε καφέ σκούρο χρώμα, σε αμάνικα σακάκια και παντελόνια επίσης σε καφέ, αλλά και σε κοστούμια σε καρό

notos rebranding

Φέτος, είναι επίσης η χρονιά που θα φορέσουμε πολύ το μαύρο χρώμα, που σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσετε τόσο φορέματα και πανωφόρια όσο και μπότες, κλασικές γόβες και τσάντες στο διαχρονικό, και πάντα θηλυκό, χρώμα. Τη sporty διάθεσή σας μπορείτε να αναβαθμίσετε μέσα από άνετα παντελόνια φόρμας, εμπριμέ κολάν και φούτερ με καπιτονέ μανίκια, ενώ αν θέλετε να βάλετε μια edgy πινελιά στο στιλ σας επιλέξτε ένα αμάνικο puffer σε ασημί (καθώς τα metallics είναι τάση).  Από τη λίστα με τα απαραίτητα για το επίκαιρο και διαχρονικό στιλ της σεζόν δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα πουλόβερ με nautical ρίγες, τα λευκά και ριγέ πουκάμισα, τα straight-leg τζιν παντελόνια και τα pinstripe κοστούμια, όπως και οι ευρύχωρες tote bags για κάθε μέρα

notos rebranding

Όλα όσα σας προτείνουμε, θα τα βρείτε τα notos που φιλοξενούν brands για κάθε στιλ και τα τελευταία χρόνια ενισχύουν διαρκώς το portfolio τους με δυνατά brands όπως Armani Exchange, Paul & Shark, Boggi Milano, Hugo, Profuomo, Patrizia Pepe, Twinset, Bash, IRO, La Fee Maraboutee, BCBG, KARL Lagerfeld jeans και πολλά άλλα. Τα notos συνεχίζουν να φιλοξενούν το μεγαλύτερο εύρος σε συλλογές από εταιρείες όπως Lacoste, Gant, La Martina, The Bostonians, Nautica- τις οποίες εκπροσωπούν ως Όμιλος, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν την ελληνική μόδα φιλοξενώντας συλλογές ελληνικών εταιριών και σχεδιαστών όπως Bella P. Forel, Stelios Koudounaris, Tsakiris Mallas, KOORELOO.

Με απλά λόγια, στα ανανεωμένα πολυκαταστήματα notos θα ανακαλύψετε μία πλούσια γκάμα προτάσεων για όλα τα στιλ, όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Και για κάθε περίσταση. 

Νέα ταυτότητα και για το notos.gr 

Η ανανέωση δεν αφορά μόνο τα καταστήματα notos, αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα: το notos.gr  "φρεσκάρεται" μέσα από το ανανεωμένο logo και τα εικαστικά που το συνοδεύουν. Το αναβαθμισμένο UX κάνει την αναζήτηση εύκολη και τις online αγορές ευχάριστες, ενώ η γενική αίσθηση ακολουθεί το look & feel των φυσικών καταστημάτων.

Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι τα πολυκαταστήματα notos και το notos.gr επιβραβεύουν τις αγορές σας. Το πρόγραμμα notosmore σας δίνει την ευκαιρία με την εγγραφή σας σ' αυτό να απολαύσετε υπέροχα δώρα, εκπλήξεις και άλλα προνόμια, και να κάνετε την εμπειρία shopping ακόμα πιο ξεχωριστή.

notos rebranding