Οι knee-high μπότες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φθινοπωρινό και χειμερινό ντύσιμο

Οι μπότες που φτάνουν έως το γόνατο χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα.

Η έναρξη μίας νέας σεζόν φέρνει μαζί της την ανάγκη, και πολύ περισσότερο την επιθυμία, για στιλιστική ανανέωση. Το πρώτο αίσθημα μπορεί να είναι κάπως overwhelming, αφού ο στόχος είναι να επενδύσουμε σε ρούχα και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το προσωπικό στιλ μας και φυσικά να ανταποκριθούμε στα διάφορα dress codes της καθημερινότητας αλλά και στις καιρικές συνθήκες. Είναι λογικό λοιπόν πως θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε τη shopping list μας, θέτοντας προτεραιότητα στα must haves της σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μπότες

Διαβάστε Επίσης

Το επόμενο βήμα ωστόσο είναι να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο στιλ μπότας που θα ταιριάζει με αρκετά looks, κάνοντας το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη διαδικασία. Από όλες τις προτάσεις των οίκων μόδας για την τρέχουσα σεζόν, αλλά και κάθε φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν, οι knee-high μπότες, δηλαδή εκείνες που φτάνουν αλλά δεν ξεπερνούν το γόνατο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. 

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα άκρως κολακευτικό στιλ μπότας που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τον ρόλο του leader στα trends και το street style. Ο εν λόγω ρόλος δεν είναι διόλου τυχαίος, αφού οι knee-high μπότες συνδυάζονται με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, ενώ η ποικιλία που θα βρείτε στις νέες συλλογές των high street brands παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε ουδέτερες μονοχρωμίες όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπορντό ή σε πιο ιδιαίτερες εκδοχές όπως το snake skin μοτίβο ή το κροκό, οι μπότες που φτάνουν έως το γόνατο είναι μία προσθήκη στη γκαρνταρόμπα που θα σας αναμείψει.

Editor's Picks

Μπότες Tod's Kalogirou

Western μπότες Isabel Marant

Μπότες Khaite

Μαύρες δερμάτινες μπότες Aquazzura

Μπότες Saint Laurent

Μπότες Paris Texas

Δερμάτινες μπότες Valentino Garavani

Μπότες Gianvito Rossi

Μπότες BY FAR

Μπότες έως το γόνατο Totême