Κασκόλ, γάντια, σκούφοι | Τα πιο κομψά αξεσουάρ για τον χειμώνα

Τα χειμερινά αξεσουάρ που θα προσθέσουν περισσότερο ενδιαφέρον στο στιλ σας.

Μπορεί η ευχή "Καλό Χειμώνα” να μην είναι η αγαπημένη όσων προτιμούν το θέρος, ωστόσο η πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή ο χειμώνας φαίνεται πως έχει φτάσει αισίως στη χώρα μας. Ως fashion lovers χρειάζεται να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας προστατεύσουν από τη χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό μας στιλ. Εκτός από τα πουλόβερ και τις πλεκτές ζακέτες, τα ζεστά μπουφάν και τα παλτό, τα χειμερινά αξεσουάρ είναι επίσης μία αγορά που δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής σας.

Όσον αφορά στα items που απαρτίζουν την οικογένεια των χειμερινών αξεσουάρ, αυτά είναι τα κασκόλ, οι σκούφοι και τα γάντια. Όλα εκείνα δηλαδή που θα χρειαστείτε για να προστατεύσετε κάθε σπιθαμή του σώματός σας από τη χαμηλή θερμοκρασία. Ο ρόλος των χειμερινών αξεσουάρ ωστόσο δεν είναι μοναχά χρηστικός, αφού αυτά τα items έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση, κάνοντας την πιο κομψή και ιδιαίτερη. Άλλωστε, εκείνα που πρωταγωνιστούν σε μία χειμερινή εμφάνιση είναι τα πανωφόρια και τα αξεσουάρ. Συνεπώς, αξίζει να κάνετε προσεκτικά την επιλογή σας.

Ο όρος της capsule γκαρνταρόμπας επανέρχεται και σε αυτή την περίπτωση, αφού υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που σίγουρα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σας, αφού χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια, ένας σκούφος,  ένα κασκόλ σε γήινες αποχρώσεις είναι μερικά από τα αξεσουάρ που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Σε περίπτωση φυσικά που θέλετε να πειραματιστείτε με το ντύσιμό σας, ένα καπέλο με shearling επένδυση, ένα ζευγάρι γάντια σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή ένα κασκόλ με όμπρε εφέ είναι μερικές από τις πιο chic προτάσεις που προτείνει ο κόσμος της μόδας.

Editor's Picks

Δερμάτινα γάντια Bottega Veneta

Κασκόλ Balenciaga

Κασκόλ ξεθωριασμένο καρό με κρόσσια Massimo Dutti

Σκούφος Cos

Κασκόλ Max Mara

Γάντια Agnelle

Σκούφος Gabriela Hearst

Σκούφος Arch4

Γάντια Gucci

Κασκόλ Lisa Yang

Γάντια Khaite

Κασκόλ Loewe

Σκούφος Missoni

Κασκόλ Saint Laurent

Γάντια Yves Salomon