Φορέστε την πιο festive διάθεση σας με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Yamamay για όλη την οικογένεια

Η συλλογή της Yamamay που θα σας βάλει γρήγορα σε festive mood.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε χρόνο η μαγεία και η λάμψη των Χριστουγέννων είναι αυτή που μας κάνει να ανυπομονούμε για την εορταστική περίοδο. Τα πάντα είναι στολισμένα και αυτόματα οι περισσότεροι από εμάς μπαίνουμε σε Xmas mood.

Το κλίμα των γιορτών ενισχύεται τόσο από όλα όσα μας περιτριγυρίζουν όσο και από αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε έτσι ώστε να αισθανθούμε το cozy πνεύμα των ημερών. Τα σύνολα μας, τα οποία είναι περισσότερο προσεγμένα για τις γιορτές, είναι αναμφίβολα το πρώτο βήμα για να υιοθετήσουμε μία festive διάθεση, όμως τόσο τα εσώρουχα μας όσο και τα ρούχα που φορέσουμε στο σπίτι μπορούν να μας βάλουν σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα εσώρουχα, όπως και οι πιτζάμες ή τα κομμάτια που φοράμε αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, εάν είναι επιλεγμένα με προσοχή, ανάλογα με τη διάθεση που έχουμε ή επιθυμούμε να έχουμε, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μας. Αντίστοιχα, μία festive διάθεση στα εσώρουχα και τα κομμάτια για το σπίτι μπορεί να μας χαρίσει ένα λαμπερό εορταστικό mood.

Για να γιορτάσει τη μαγεία και την οικογενειακή ατμόσφαιρα των γιορτών, η Yamamay δημιούργησε μια χριστουγεννιάτικη συλλογή σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τις ανάγκες που μπορεί να έχεις εσύ και η οικογένεια σου.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr