Τα attica "ξεκλειδώνουν" τη μαγεία των Χριστουγέννων

Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα πολυκαταστήματα attica υποδέχονται την περίοδο των Χριστουγέννων μ' ένα holiday concept με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το "Unlock the Magic of Christmas" ξεκλειδώνει τη μαγεία των γιορτών και προσκαλεί τους επισκέπτες των attica να βιώσουν τη χαρά και τις εμπειρίες που συνοδεύουν τις αγορές τους στα πολυκάταστήματα με μοναδικό τρόπο. 

Για να δώσουν ξεχωριστό χαρακτήρα στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια τους, τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά με τον διεθνώς αναγνωρισμένο σχεδιαστή Σπύρο Χάλαρη, ο οποίος δημιούργησε εντυπωσιακά illustrations τα οποία αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε έναν φανταστικό, ονειρικό κόσμο γεμάτο χρώματα, χαρούμενη διάθεση και γιορτινή ατμόσφαιρα. Ο καταξιωμένος illustrator εμπνεύστηκε από το concept "Unlock the Magic of Christmas" που επιμελήθηκε η Newton και δημιούργησε τα illustrations που κοσμούν τις βιτρίνες και την εσωτερική διακόσμηση των πολυκαταστημάτων, τις εορταστικές τσάντες των attica για τις αγορές και τα δώρα, καθώς και την digital επικοινωνία.

Τα attica "ξεκλειδώνουν" τη μαγεία των Χριστουγέννων

Κλασικά χριστουγεννιάτικα σύμβολα, όπως ένα αστέρι, ένα γκι, μια κόκκινη μπάλα, ένα ποτήρι σαμπάνιας, ένα γυναικείο γάντι και ένα παιδικό αλογάκι, δημιουργούν έναν σουρεαλιστικό κόσμο όπου συνυπάρχει το παραμύθι με την κομψότητα. Στο επίκεντρο, βρίσκεται το χρυσό κλειδί των attica που αντιπροσωπεύει τη δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα και μας ωθεί στο να ξεκλειδώσουμε τις ξεχωριστές στιγμές που επιθυμούμε να ζήσουμε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

ATTICA Xmas

"Αυτό το έργο μοτίβο αποτελεί ένα παιχνιδιάρικο υβρίδιο λάμψης και φαντασίας, μια χαρούμενη συμφωνία σε τεχνικό χρώμα που, για μένα, ενσαρκώνει την ατμόσφαιρα της εποχής. Κάθε στοιχείο σχεδιάστηκε με τη δική του ιστορία στο μυαλό μου: ένα κλειδί που ξεκλειδώνει ένα κουτί, μια κουρτίνα που αποκαλύπτει μια ιστορία, ένα διαμαντένιο ποτήρι, κ.ο.κ. Όλα αυτά συνθέτουν ένα γιορτινό ανθοστέφανο", δηλώνει ο Σπύρος Χάλαρης.

Για μία ακόμα χρονιά, τα πολυκαταστήματα attica δημιουργούν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επισκεφτείτε τον ιδανικό προορισμό για να εμπνευστείτε για τις festive εμφανίσεις σας και να επιλέξετε μοναδικά δώρα. Η εμπειρία shopping γίνεται ακόμη πιο μαγική με χριστουγεννιάτικα δρώμενα και pop-ups που προσφέρουν περισσότερες επιλογές και έμπνευση. Εκτός από τα δώρα, ανακαλύψτε ιδέες για γούρια, διακοσμητικά, και γλυκά που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη χαρά στη γιορτινή περίοδο.

www.atticadps.gr

FB: www.facebook.com/atticadps | IG: www.instagram.com/atticaofficial