Τα απαραίτητα items του ανδρικού casual dressing

Το ανδρικό στιλ που αποπνέει coolness έχει την υπογραφή της Dirty Laundry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πόσο σημαντικό είναι το στιλ στη ζωή μας; Σε μία προσπάθεια να απαντήσουμε στο εν λόγω ερώτημα χρειάζεται να αναρωτηθούμε τι σημαίνει ο όρος "στιλ" για εμάς. Προέρχεται από το γαλλικό "style", το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από τη λατινική λέξη "stilus", που σημαίνει γραφίδα. Σε μία ελεύθερη μετάφραση, λοιπόν, το στιλ είναι ο απόλυτα δικός μας τρόπος για να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Το μέσο μας είναι τα ρούχα και οι συνδυασμοί που επιλέγουμε να δημιουργούμε στην καθημερινότητά μας. Είναι εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

Πολύτιμη βοήθεια σε όλο αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοέφρασης μέσα από το ντύσιμό μας είναι τα brands που έχουν την ίδια προσέγγιση. Δηλαδή, τα brands που δεν αντιμετωπίζουν τα ρούχα απλώς ως υφάσματα σε συγκεκριμένο σχήμα, αλλά ως ένας τρόπος για να δηλώσουμε στον κόσμο -και τον εαυτό μας- ποιοι είμαστε και τι οραματιζόμαστε να γίνουμε στο μέλλον. 

Ένα τέλειο παράδειγμα ενός brand που έχει θέσει τη διαχρονικότητα και την άριστη ποιότητα, το coolness και τη minimal αισθητική ως βασικότερους γνώμονες στη δημιουργία συλλογών είναι η Dirty Laundry. Οι συλλογές της ξεχωρίζουν επειδή τα premium casual ρούχα της, σε minimal γραμμές, έχουν δημιουργηθεί από άριστης ποιότητας υφάσματα και ειδική επεξεργασία χρωμάτων. Κάπως έτσι, η Dirty Laundry σε βοηθά να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη και οργανωμένη γκαρνταρόμπα για κάθε εποχή του χρόνου που διανύουμε. 

Στην εν λόγω γοητεία της διαχρονικότητας που αφορά το στιλ υπέκυψε και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Esquire με total looks που έχουν την υπογραφή της Dirty Laundry. Παράλληλα, ξεχωρίσαμε τις στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να ακολουθήσεις για άψογο και σύγχρονο το casual dressing. 

Το σύγχρονο casual look

Πώς μπορεί ένα σύνολο να είναι διαχρονικό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο; Οι δημιουργίες της Dirty Laundry καταφέρνουν το εν λόγω τέλειο "πάντρεμα". Κάπως έτσι, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έχει συνδυάσει γκρι t-shirt, μπεζ παντελόνι και καπιτονέ γιλέκο σε ένα casual σύνολο που θα σε εμπνεύσει να εξελίξεις το στιλ σου. 

Extra Tip

Ένα καπιτονέ γιλέκο πρόκειται να σε βοήθεια να δημιουργήσεις layering στις εμφανίσεις σου, κάνοντας τες ακόμα πιο ιδιαίτερες. 

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr