Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Tetra του οίκου Zolotas είναι το καλύτερο γούρι για το 2024

Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το νερό, ο αέρας, η γη και η φωτιά, συνυπάρχουν σε μια τέλεια κυκλική ισορροπία και αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος, ξεκινάμε να αναζητάμε τα δώρα που θα προσφέρουμε στον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας όπως και τα γούρια που πρόκειται να χαρίσουμε για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε αυτούς που αγαπάμε. Τα γούρια που προσφέρουμε σε άλλους ή στον εαυτό μας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά καθώς είναι εκείνα τα οποία συμβολίζουν την καλοτυχία και όλες τις ευχές που έχουμε για τη νέα χρονιά που υποδεχόμαστε.

Ο οίκος Zolotas για το έτος 2024 επιθυμεί να "έχουμε" επάνω μας την καλοτυχία, τις ευχές και προσδοκίες για τη νέα χρονιά με μία συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων η οποία εμπνέεται από τη δυναμική αρμονία της φύσης, και δημιουργεί το πολύτιμο γούρι TETRA. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το νερό, ο αέρας, η γη και η φωτιά, συνυπάρχουν σε μια τέλεια κυκλική ισορροπία και αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι.

Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Tetra του οίκου Zolotas είναι το καλύτερο γούρι για το 2024

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr