Πώς θα δημιουργήσετε μία capsule γκαρνταρόμπα για τον χειμώνα

Πώς θα φέρετε το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα μέσα από το στιλ σας.

Θα συμφωνήσουμε πως κάθε εποχή έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας για διαφορετικούς λόγους. Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε όμως μία ως αγαπημένη μας, αυτή θα ήταν το καλοκαίρι. Η αιτία είναι πως το καλοκαίρι είναι κάτι περισσότερο από μία εποχή. Είναι ένα συναίσθημα θετικότητας, χαράς και ανεμελιάς. Τα brands λοιπόν που έχουν θέσει ως στόχο τους να φέρουν το καλοκαίρι, ακόμα κι αν διανύουμε τον χειμώνα, στο ντύσιμο -και τη διάθεσή μας-, τα αγαπάμε και τα επιλέγουμε περισσότερο.

Όσον αφορά στο ανδρικό ντύσιμο, το brand που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε λέξεις όπως το "καλοκαίρι”, "ναυτικό στιλ” και "κομψότητα”, είναι σίγουρα η Nautica. Έχοντας ως motto πως η κάθε εποχή είναι μία ευκαιρία για αποδράσεις κοντά στη θάλασσα, η Nautica μάς δείχνει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά nautical looks την περίοδο του χειμώνα.

Η νέα συλλογή της μάλιστα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ζεστά πανωφόρια και πουλόβερ, παλτό και πουκάμισα, παντελόνια και ζακέτες, τα οποία πρόκειται να ενθουσιάσουν κάθε σύγχρονο άντρα που αγαπά το προσεγμένο στιλ. Όποια εποχή κι αν δείχνει το ημερολόγιο. Όποια κι αν είναι η περίσταση. Για τον φετινό χειμώνα, η συλλογή της Nautica χαρακτηρίζεται από τα εξής. Πολύχρωμες ρίγες, γήινοι τόνοι, color blocking συνδυασμοί, γήινες αποχρώσεις, αλλά και bold χρώματα που γίνονται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ανδρικής capsule γκαρνταρόμπας.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr