Ο οίκος Gucci αποκαλύπτει την καμπάνια της Gucci Ancora

Η καμπάνια για τη συλλογή με την οποία ο Sabato De Sarno έκανε το ντεμπούτο του στον Gucci.

H Gucci Ancora δεν είναι απλά η συλλογή με την οποία ο Sabato De Sarno έκανε το ντεμπούτο του στον οίκο Gucci. Είναι η συλλογή με την οποία το ιταλικό luxury brand σηματοδοτεί την αλλαγή στη σελίδα, και το ύφος του, μετά την αποχώρηση του Alessandro Michele. Μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχρονη πολυτέλεια και μίνιμαλ γραμμές και υιοθετεί την τάση των "wearables" στην οποία η μόδα συνολικά ξεκίνησε να κάνει στροφή από την περσινή χρονιά. Με την άφιξη της νέας χρονιάς, και καθώς πλησιάζουμε στη σεζόν στην οποία απευθύνεται η Gucci Ancora, την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, o οίκος αποκάλυψε την καμπάνια που τη συνοδεύει, η οποία αποπνέει "ομορφιά, ελευθερία και αυτοπεποίθηση"

Ο οίκος Gucci αποκαλύπτει την καμπάνια της Gucci Ancora

Όπως αναφέρεται στο σημείωμα του οίκου που συνοδεύει την Gucci Ancora καμπάνια, "αυτή τιμά στην προσωπική έκφραση, την ομορφιά και τη διαχρονική γοητεία". Σε σύλληψη του Creative Director Sabato De Sarno, η καμπάνια αποτίνει φόρο τιμής στις iconic φωτογραφίες μόδας του David Sims, τον πρώτο φωτογράφο με τον οποίο συνεργάστηκε ο σχεδιαστής στα πρώτα βήματα της καριέρας του, και αποτελεί "μία ιστορία της πραγματικής ζωής και των αυθεντικών γυναικών, οι οποίες αντλούν δύναμη από μία γκαρνταρόμπα essential κομματιών σχεδιασμένων για καθημερινή κομψότητα". 

Gucci Ancora Campaign

Στην καμπάνια συμμετέχουν πέντε νέα πρόσωπα, η Ana, η Fadia, η Jiahui, η Nyajuok, και η Violet - μοντέλα που περπάτησαν και στο runway της κολεξιόν, εκπροσωπώντας ένα diverse φάσμα ομορφιάς. "Ο αισθησιασμός ως μία στάση ομορφιάς, ελευθερίας και αυτοπεποίθησης γίνεται το κυρίαρχο θέμα μίας συλλογής που απευθύνει προσωπική πρόσκληση σε κάθε γυναίκα- ένα κάλεσμα για να ζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, να απολαμβάνει το ξεχωριστό συναίσθημα που μόνο η μόδα μπορεί να εμπνεύσει: ancora", αναφέρει ο Gucci.  

Gucci Ancora Campaign

Οι ομαδικές λήψεις δίνουν ζωή σε μία οπτική γεωμετρία, η οποία φροντίζει ώστε να αναδειχτούν οι χαρακτηριστικοί τρόποι με τους οποίους τα μοντέλα φοράνε τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 της Gucci.  Την καλλιτεχνική διεύθυνση της καμπάνιας Gucci Ancora έχει ο Sabato De Sarno, τη φωτογράφιση ανέλαβε ο David Sims, ενώ το styling επιμελήθηκε ο Αlastair ΜcKimm.

Gucci Ancora Campaign