Τι φορούν οι fashion experts στα χιόνια | Αυτά τα Après-Ski σύνολα θα σας εμπνεύσουν

Πώς θα ντυθείτε κομψά σε μία εξόρμηση στα χιόνια.

Αμέσως μόλις οι προγνώσεις του καιρού προβλέψουν χιονόπτωση, το μυαλό κάθε fashion lover ταξιδεύει σε Après-Ski που συνδυάζουν την προστασία από τα χιόνια και τη χαμηλή θερμοκρασία με την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Ο εν λόγω όρος, που περιγράφει το κομψό ντύσιμο στα χιόνια, δηλαδή το Après-Ski κάνει την εμφάνισή του τη δεκαετία του '50 σε συζητήσεις που πραγματοποιούνται στα χιονοδρομικά των Άλπεων και έως σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς όρους στον κόσμο της μόδας. 

 Τι ακριβώς περιλαμβάνει η τάση Après-Ski; Ολόσωμες φόρμες ειδικές για αθλήματα στα χιόνια, πλεκτά ρούχα, ισοθερμικές μπλούζες και κολάν, μάλλινα παλτό και συνθετικές γούνες, puffer αντιανεμικά μπουφάν και jackets με sherling επένδυση, μπότες με αντιολισθητικό πάτο, κασκόλ, γάντια και σκούφοι είναι μερικά από τα κομμάτια που το αφορούν. Με λίγα λόγια είναι όλα όσα πρόκειται να χρειαστεί κανείς για να παραμείνει ζεστός και προστατευμένος από την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που θα αντιμετωπίσει όταν βρεθεί σε κάποιο χιονισμένο προορισμό ή κάποιο χιονοδρομικό.

Ωστόσο, εκτός από τα κομμάτια που χρειάζεται να έχετε στη συλλογή σας, ώστε να πετύχετε τον στόχο σας, εξίσου σημαντικό είναι το styling. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτό το σημείο είναι η στιλιστική έμπνευση που προσφέρουν οι A-listers της μόδας μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως το Instagram.

Τι φορούν οι fashion experts στα χιόνια

Διαβάστε Επίσης