Όλα τα stylish κομμάτια που θα χρειαστείτε σε μία χειμερινή απόδραση για σκι

Οι χειμερινές αποδράσεις επιβάλλουν στιλ και η τάση του Après-ski έχει αναβάσει τον πήχη ψηλά.

Η μόδα αφιέρωσε τη σεζόν Χειμώνας 2022-23 σ' ένα, μάλλον απροσδόκητο, trend αυτό του Après-ski style. Αν, μάλιστα, θέλουμε να περιγράψουμε την τάση με απλά λόγια, θα λέγαμε ότι η μόδα πήρε τα κομμάτια και τον εξοπλισμό που αξιοποιούν στις εμφανίσεις τους οι λάτρεις του σκι και τα ενέταξε στο urban style. Αυτό σημαίνει ότι το Après-ski δεν αφορά πια μόνο εκείνες τις γυναίκες που συνδυάζουν τις χειμερινές τους αποδράσεις με επισκέψεις σε ski resorts και χιονοδρομικά κέντρα, αλλά και κάθε γυναίκα που θέλει να έχει ένα ενημερωμένο χειμερινό στιλ στην πόλη, και οπουδήποτε αλλού. 

Διαβάστε Επίσης

Θα διαπιστώσετε, μάλιστα, ότι από πέρυσι μέχρι φέτος, τα περισσότερα luxury brands, ακόμα κι αυτά που δεν ειδικεύονται στις χειμερινές outdoor δραστηριότητες και φιλοξενούν αποκλειστικά συλλογές που τις αφορούν, αλλά και πιο προσιτά brands έχουν συμπεριλάβει στις σειρές τους με ρούχα και αξεσουάρ ski collections. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια, όπου ζευγάρια όπως οι μπότες χιονιού της Moon Boot, οι faux fur μπότες της Miu Miu ή ακόμα και οι nylon booties της Prada ή οι pillow boots της Louis Vuitton, έγιναν ανάρπαστα στο στιλ των fashionistas - μάλιστα, εκτός χιονοδρομικής πίστας! 

Επομένως, είτε ετοιμάζεστε να πάτε για σκι αυτές τις γιορτές είτε ετοιμάζετε χειμερινές αποδράσεις στη φύση ή ακόμα κι αν μείνετε στην πόλη και θέλετε να υιοθετήσετε την τάση του Après-ski, τα παρακάτω κομμάτια που περιλαμβάνουν από φουσκωτά μπουφάν και ολόσωμες φόρμες ή παντελόνια από υλικά με τεχνικά χαρακτηριστικά (Watreproof, Wind-Resistant, Breathable), ζεστά πουλόβερ και σκούφους, μπότες χιονιού, αλλά και μάσκες του σκι, όπως αυτές που σχεδίασε ο οίκος Gucci και συμπεριέλαβε στη συλλογή του με γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Φ/Χ 2022-23, είναι ό,τι χρειάζεστε. 

Editor's choice 

FF ski jacket διπλής όψης, Fendi.

FF ski pants, Fendi.

Φουσκωτό μπουφάν PRIMALOFT® SKI, Oysho.

Bodysuit από μαλλί merino με Nordic μοτίβο, Perfect Moment.

Unisex πλεκτός σκούφος με pom pom Napapijri, Clodist.gr

Extreme-Tex φόρμα του σκι Prada Linea Rossa, Prada Boutique.

Μπότες Moonboot, Kalogirou.

Μάσκα σκι Gucci, Delux Hellas.

Πουλόβερ ζιβάγκο, Fusalp.

Εβαζέ παντελόνι του σκι, Η&Μ.

Καπιτονέ λευκά δερμάτινα γάντια, Goldbergh.

Ολόσωμη φόρμα windproof και waterproof Ski Collection, Zara.

Μπότες χιονιού The North Face, answear.gr