Οι πιο ωραίες φούστες της φετινής άνοιξης είναι οι floral

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε μια εμπριμέ floral φούστα αυτή τη σεζόν.

Καθώς διανύσαμε, και θα διανύσουμε, μια χρονιά που οι μονοχρωματικές παλέτες, ιδίως οι ουδέτερες, και ο μινιμαλισμός παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ, είναι μάλλον φυσικό να νιώθουμε μια κόπωση. Η άνοιξη είναι μια καλή αφορμή για να δοκιμάσουμε statement επιλογές στις εμφανίσεις μας, που θα ικανοποιήσουν την ανάγκη για ανανέωση, και ανάμεσα στις προτάσεις από τις συλλογές των brands ξεχωρίζει μία: οι floral φούστες

Διαβάστε Επίσης

Τα φλοράλ μοτίβα, και ιδίως το θέμα του τριαντάφυλλου, συνάδουν με τη γενικότερη τάση των next-level floral, που ανέδειξαν οι συλλογές της σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024. Και ενώ τα λουλούδια στις πασαρέλες της άνοιξης, παίρνουν διάφορες μορφές, από 3D απλικέ και κολάζ μέχρι "σκαλιστά" μοτίβα και γραμμές στα ρούχα που μιμούνται τα πέταλά τους, η κλασική printed εκδοχή μοιάζει να είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη επιλογή για να τα υιοθετήσετε τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. 

Πλισέ μίντι φούστες, όπως αυτή που συναντάμε στη συλλογή Alexander McQueen, αλλά και μάξι σε pencil γραμμή όπως αυτή της συλλογής Dolce & Gabbana αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τα πιο "ευδιαστά" looks για την εποχή. Μάξι μεταξωτές φούστες θα βρείτε στη Max Mara και τη Stella McCartney, σε υπέροχες αποχρώσεις του κίτρινου, αλλά και την H&M, ενώ το "σπασμένο" σατέν στη μίντι floral φούστα της συλλογής Erdem θα βάλει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στο σύνολό σας. 

Φορέστε τις φλοράλ φούστες σας με λευκά πουκάμισα ή ουδέτερα τοπ και καν' τε statement χωρίς να παραβιάζεται τελείως τους κανόνες της "ήρεμης πολυτέλειας". Από την άλλη, μπορείτε να φανείτε και εντελώς τολμηρές συνδυάζοντας φλοράλ με φλοράλ δημιουργώντας σύνολα που είναι πιο κοντά στην τάση που προτείνουν οι πασαρέλες της Α/Κ 2024. 

φλοράλ φούστες street style

φλοράλ φούστες street style

φλοράλ φούστες street style

Editor's choice 

Πλισέ μίντι φούστα, Alexander McQueen.

Μεταξωτή μίντι φούστα, Dolce & Gabbana.

Μάξι μεταξωτή φούστα Max Mara, Max Mara boutique.

Σατέν μίντι φούστα, Erdem.

Μάξι φούστα με Lady Garden μοτίβο Stella McCartney, Luisa World.

Bouclé μίντι φούστα με φλοράλ διακόσμηση, Agua by Agua Bendita.

Μεταξωτή φούστα, H&M.

Μίντι φούστα με δέσιμο The Kooples, attica.