Πώς θα φορέσετε με στιλ τις ολόσωμες φόρμες

Οι ολόσωμες φόρμες που συναγωνίζονται σε κομψότητα τα τζιν, αλλά και τα φορέματα.

Οι γυναίκες που έχουν θέσει ως κεντρικούς γνώμονες του ντυσίματός τους την άνεση και την πρακτικότητα, αυτομάτως έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα one pieces. Εκτός από το φόρεμα που είναι σίγουρα η πρώτη μας σκέψη, εξίσου πρακτικές είναι οι ολόσωμες φόρμες. Αποτελούν από μόνες του ένα ολοκληρωμένο look, χρειάζεται να ασχοληθούμε ελάχιστα με το styling, ενώ έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε ποικίλες περιστάσεις. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι πως θεωρούνται άκρως απαραίτητες για τους μήνες της άνοιξης. Όπως με κάθε item της γκαρνταρόμπας μας, έτσι και τις ολόσωμες φόρμες, υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζετε για να δημιουργήσετε κομψές εμφανίσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Προσοχή στην εφαρμογή

Η σωστή εφαρμογή είναι ξανά ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρόκειται να σας απασχολήσουν όσον αφορά στις ολόσωμες φόρμες. Δοκιμάστε διαφορετικά υφάσματα, μήκη και γραμμές, έως να βρείτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα σας. 

Τονίστε τη μέση της

Για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να τονίσετε τη σιλουέτα σας, και πιο συγκεκριμένα τη μέση σας. Σε κάποιες ολόσωμες φόρμες, αυτό συμβαίνει λόγω της γραμμής τους. Εναλλακτικά και εάν η ολόσωμη φόρμα σας είναι σε μία πιο loose γραμμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας

Είναι must και για formal περιστάσεις

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία προσεγμένη εμφάνιση για κάποιο επίσημο event, ωστόσο θέλετε να αποφύγετε κάποια αναμενόμενη επιλογή όπως το κοστούμι ή το φόρεμα, μία ολόσωμη φόρμα είναι τέλεια εναλλακτική επιλογή. Επιλέξτε μία ολόσωμη σε μονοχρωμία και αναβαθμίστε το αποτέλεσμα με τα απαραίτητα glam αξεσουάρ.

Street style