Οι επίκαιροι τρόποι για να φορέσετε τα πουκάμισά σας την άνοιξη

Όλοι οι chic τρόποι για να φορέσετε τα πουκάμισα σας την περίοδο της άνοιξης.

Η νέα σεζόν, δηλαδή εκείνη της άνοιξης πρόκειται να ξεκινήσει με μία ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας. Ανάμεσα στα απαραίτητα κομμάτια του ανοιξιάτικου στιλ είναι δίχως αμφιβολία και τα πουκάμισα. Διαχρονικά και πολύ κομψά, πρακτικά και cool, τα πουκάμισα δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ να μας απασχολούν. Πάντα μάλιστα, θα παρουσιάζονται νέοι τρόποι για να τα φορέσουμε. Ποιοι είναι αυτοί φέτος την άνοιξη;

Διαβάστε Επίσης

-1 Μπορείτε να κάνετε layering

Η άνοιξη ως μεταβατική περίοδος χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει να τις αντιμετωπίσετε δίχως να κάνετε την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σας είναι κάποια hacks μόδας όπως το layering. Τα πουκάμισα λοιπόν γίνονται το μέσο, αφού μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από φορέματα και πουλόβερ, ζακέτες και μπλούζες. Εάν η θερμοκρασία το επιτρέπει, αφαιρείτε ένα layer και είστε πολύ κομψές, φορώντας το πουκάμισό σας. Εάν συμβεί ωστόσο το αντίθετο, έχετε πετύχει και πάλι ένα προσεγμένο look. Win, win.

-2 Είναι safe

Πάντα υπάρχουν ημέρες που η στιλιστική έμπνευση μοιάζει να στερεύει. Ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται να έχετε στη συλλογή σας διαχρονικά κομψά, αλλά και πρακτικά κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Να ντυθείτε δηλαδή προσεγμένα, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε ιδιαιτέρως το styling. Τα πουκάμισα είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε εις πέρας τον εν λόγω στόχο. Συνδυάστε τα με παντελόνια και φούστες ή κάντε layering σε σοφιστικέ, αλλά και cool εμφανίσεις που είναι ιδανικές για την περίοδο της άνοιξης.

-3 Φέρνουν ισορροπία

Εάν αναρωτιέστε πως θα κάνετε styling κάποιο statement bottom της γκαρνταρόμπας σας, ένα πουκάμισο σε μονοχρωμία είναι ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι μία φούστα με παγιέτες ή ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα, μία metallic φούστα ή ένα εμπριμέ παντελόνι. Συνδυάστε τα με ένα basic πουκάμισο και το look σας θα είναι πολύ κομψό και ισορροπημένο.

-4 Είναι μέρος της ανοιξιάτικης "στολής"

Τελευταίος, αλλά ίσως πιο σημαντικός λόγος για να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με περισσότερα πουκάμισα είναι πως έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν ένα σύνολο χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαιτέρως. Είτε πρόκειται για πουκάμισα σε ουδέτερες αποχρώσεις είτε σε πιο bold εκδοχές με εντυπωσιακά μοτίβα, τα πουκάμισα πρόκειται να αναβαθμίσουν τα looks με τζιν ή λευκό παντελόνι και κατ΄επέκταση τη "στολή" που φοράτε στην καθημερινότητα. 

Street style