Το ultrafine cashmere της Falconeri "ντύνει" το Safari look της άνοιξης

Η καμπάνια της Falconeri είναι μια περιπέτεια στις αφρικανικές σαβάνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To Safari look είναι μια από τις τάσεις που ανέδειξε η μόδα για την άνοιξη του 2024 και η Falconeri με την SS'24 συλλογή της δημιουργεί τη δική της εκδοχή την οποία "ντύνει" με το μοναδικό ultrafine cashmere. Η καμπάνια που συνοδεύει τη συλλογή της Άνοιξης - Καλοκαίρι 2024 εμπνέεται από τα ταξίδια στις αφρικανικές σαβάνες και αποτυπώνει την ιστορία ενός ζευγαριού στην περιπέτειά του στα αφρικανικά τοπία, ενώ ανακαλύπτει τις αισθήσεις που ζωντανεύουν στην επιδερμίδα τα λεπτά νήματα του Falconeri ultrafine cashmere. 

Ελεύθεροι από περιορισμούς, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας ξεκινούν ένα συναρπαστικό σαφάρι το οποίο συνοδεύει η απαράμιλλη ελαφρότητα και απαλότητα του ultrafine cashmere. Εξαιρετικά άνετη στην επαφή της με το δέρμα, αυτή η ίνα έχει επιλεχθεί προσεκτικά από τη Μογγολία και αποτελεί μια από τις πιο ελαφριές και δυνατές ίνες που υπάρχουν. Το κασμίρ ρυθμίζει τη θερμότητα και γίνεται ιδανικό για όλες τις εποχές.

Το ultrafine cashmere της Falconeri "ντύνει" το Safari look της άνοιξης

Τα χρώματα της συλλογής 

Σε διάλογο με τη φύση, η παλέτα της γυναικείας και αντρικής συλλογής Falconeri περιλαμβάνει neutral, διακριτικές και ήσυχες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις, από την πιο επίσημη στην πιο casual. Το μαύρο, sand και snowflake διαδέχονται νέες, πιο έντονες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα που φωτίζουν τη σαβάνα μετά τις σπάνιες βροχές. Τα Sky blue και Leaf Green είναι έντονα και πολυτελή και αντανακλούν την επιστροφή στη φύση, που δεν παύει ποτέ να εμπνέει τα χρώματα και σχέδια του brand.

Falconeri SS24

Τα σχέδια της συλλογής 

Η ασυναγώνιστη ελαφρότητα του ultrafine cashmere συνδυάζεται ιδανικά με μια ποικιλία από λαιμοκόψεις και νέα μοντέλα που εξυπηρετούν διαφορετικές απαιτήσεις σε στιλ. Τα νέα σχέδια, όπως οι ribbed ζακέτες σε ultra-fine cashmere ή τα ribbed πουλόβερ με λαιμόκοψη V, αποτυπώνουν τις τρέχουσες τάσεις, και γίνονται η ιδανική λύση για grandmacore-style εμφανίσεις. Οι νοσταλγικές αναμνήσεις συναντούν σύγχρονα μοτίβα, όπως τα νέα prints για τα αμάνικα μπουφάν, iconic και διαχρονικά ενδύματα για sporty-chic εμφανίσεις, που παραμένουν τα must-haves της σεζόν.

Falconeri SS24

Απαλές γραμμές σε διάφορα σχέδια, φούτερ με κουκούλα και φόρμες συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν τη σειρά της Falconeri, για άνετες και κομψές εμφανίσεις, και γίνονται οι πρωταγωνιστές μιας σεζόν που χαρακτηρίζεται από υπέροχες στιγμές.

Falconeri SS24
Falconeri SS24