Πώς θα είστε κομψές χωρίς πολλή προσπάθεια

Πώς θα ντυθείτε, τι να προσέξετε.

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες αναφορικά με τη διάθεσή μας για styling. Η επιθυμία, όμως, να είμαστε κομψές κάθε στιγμή παραμένει ακλόνητη. Η ευελιξία και η ευκολία στη δημιουργία looks που θα σας εξασφαλίσουν κομψότητα κρίνεται από διάφορες παραμέτρους, με βασικότερες τη γνώση του προσωπικού σας στιλ και τη σύνθεση της κατάλληλης γκαρνταρόμπας. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο έχετε κάνει κτήμα σας το στιλ που σας εκφράζει τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργείτε εύκολα τα looks που σας προσφέρουν άνεση και στιλ

Διαβάστε Επίσης

Αν, ωστόσο, αναζητάτε τρόπους για να εξασφαλίσετε ότι θα είστε κομψές χωρίς πολλή προσπάθεια, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας: 

1. O συνδυασμός που δεν αποτυγχάνει 

Ένα σακάκι, ένα t-shirt και ένα τζιν παντελόνι θα κάνουν πάντα τη ζωή σας εύκολη- και την καθημερινότητά σας κομψή.

2. Το sporty chic είναι το ιδανικό combo άνεσης & στιλ 

Ο συνδυασμός αθλητικών με tailored κομμάτια συνιστά στιλιστική ευφυΐα που σας εξασφαλίζει ότι θα ντύνεστε άνετα χωρίς να στερηθείτε το στιλ σας. 

3. Η αξία των basics 

Ένα λευκό πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι που θα φορέσετε είτε με sneakers είτε με σανδάλια είναι ό,τι χρειάζεστε περισσότερο τις μέρες που δεν έχετε διάθεση για styling. 

4 Ελάχιστα μπορούν να πάνε λάθος μ' ένα λευκό παντελόνι 

Οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη ορκίζονται στη στιλιστική ευελιξία και την easy κομψότητα που προσφέρει το λευκό παντελόνι. Ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας και εξασφαλίζει τον πιο chic συνδυασμό με οτιδήποτε μαύρο. 

5. Εμπιστευτείτε το προσωπικό σας στιλ 

Όταν γνωρίζετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και σας εκφράζει στιλιστικά, τότε σίγουρα ξέρετε πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα outfit. Αν το στιλ σας είναι bold και statement, εμπιστευτείτε τα εμπριμέ και χρωματιστά κομμάτια της ντουλάπας σας για μια γρήγορη και σίγουρη λύση. Αν είστε λάτρης του μίνιμαλ, τα basics κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας θα κάνουν καλή δουλειά αναφορικά με το κομψό look. 

6. Όταν έχετε αμφιβολίες, απλά φορέστε ένα φόρεμα

Δύσκολα θα βγείτε στιλιστικά χαμένες αν επιλέξετε να φορέσετε ένα φόρεμα, αρκεί να είναι το σωστό για την περίσταση και αυτό που σας κολακεύει και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Επιπλέον, ένα φόρεμα είναι η πιο γρήγορη λύση για ένα look με αλάνθαστο στιλιστικό αποτέλεσμα.