Τα γυαλιά ηλίου της Gucci που θα φοράτε αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πιο κομψά γυαλιά ηλίου για τη φετινή A/K σεζόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η άνοιξη έρχεται παρέα με διάθεση ανανέωσης και τις νέες συλλογές των brands που θα ικανοποιήσουν αυτή τη διάθεση. Ανάμεσα σ' άλλα είδη, τα αξεσουάρ ανήκουν σ' αυτά που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ της εποχής και τα γυαλιά ηλίου είναι στην κορυφή της λίστας των αγορών μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι - που οι ηλιόλουστες μέρες γίνονται ο κανόνας. Μία συλλογή που αξίζει να αναζητήσετε πρώτη είναι αυτή της Gucci, η οποία εμπνέεται από παλαιότερα διαχρονικά σχέδια αρχείου τα οποία προσεγγίζει με ανανεωμένη και σύγχρονη ματιά. 

Σκελετοί ηλίου και οράσεως, κατασκευασμένοι από acetate και μέταλλο, αντανακλούν το signature στιλ και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του Gucci συνδυάζοντας αρμονικά τις κλασσικές και τις μοντέρνες λεπτομέρειες.

Τα γυαλιά ηλίου της Gucci που θα φοράτε αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι

Οι ανάλαφροι σκελετοί, οι τολμηρές αναλογίες και οι χαρακτηριστικές acetate σιλουέτες ενσωματώνουν τα διαχρονικά στοιχεία του οίκου, το Interlocking Double G, το μονόγραμμα με το Double G και το λογότυπο Gucci ολογράφως, που προσδίδουν μια μοναδική ταυτότητα σε κάθε σχέδιο.

Gucci sunglasses SS24
Gucci sunglasses SS24

Οι μάσκες της συλλογής ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα σχήματά τους και τους ανάποδους βραχίονες. Κάποια μοντέλα επανεμφανίζονται παρουσιάζοντας σχέδια χωρίς σκελετό, εμπνευσμένα από τα γυαλιά του σκι. Τέλος, στη συλλογή παρουσιάζονται acetate σκελετοί που θυμίζουν γυαλιά 3D με και στενούς σκελετούς και έγχρωμους φακούς.

Gucci sunglasses SS24
Gucci sunglasses SS24

H συλλογή Gucci διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.