Ποια κομμάτια πρέπει να βάλετε στη Summer Capsule Wardrobe του 2024

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και αυτή είναι η ιδανική εποχή για δυο πράγματα: ξεσκαρτάρισμα της ντουλάπας με αλλαγή από τα χειμερινά στα καλοκαιρινά και ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Επειδή, όμως, δεν μας αρκεί μόνο να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας αλλά και να τα ενισχύσουμε με νέες προσθήκες που θα φέρουν την απαραίτητη ανανέωση στο στιλ μας, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για shopping. 

H λίστα με τα απαραίτητα για τη Capsule Wardrobe του 2024

Μία capsule γκαρνταρόμπα οφείλει να περιέχει διαχρονικά κομμάτια, αλλά και κομμάτια που χαρακτηρίζουν καλύτερα το στιλ μας. Για το καλοκαίρι, οφείλετε να κάνετε χώρο στη ντουλάπα σας για φορέματα, λινά κομμάτια, σορτς και βερμούδες, αλλά και καφτάνια. Το λευκό φόρεμα δεν είναι μόνο διαχρονικό αλλά και επίκαιρο σύμφωνα με τις τάσεις της φετινής σεζόν, που όμως δίνουν προβάδισμα και σε αποχρώσεις της άμμου και του μπεζ. Τα δροσερά ντένιμ κομμάτια, είτε σε εκδοχή φορέματος ή σε σορτς και φούστα, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ενημερωμένο το στιλ σας, ενώ καφτάνια σε φωτεινά χρώμα ή έντονα prints θα σας οδηγήσουν με αδάμαστο στιλ από την πόλη στις παραλίες. 

Τα λινά κομμάτια, όπως αμάνικα τοπ, πουκάμισα και παντελόνες, συνιστούν την επιτομή του summer chic και φορεμένα είτε με φλατ σανδάλια είτε με ψηλές εσπαντρίγιες θα σας αναδείξουν στην καλοντυμένη του θέρους. Οι ρίγες φέτος είναι must και οι μαρινιέρες σας προσφέρουν την επιλογή για ασυναγώνιστο κλασικό στιλ , ενώ τα crochet και lace twin sets θα εξασφαλίσουν μια boem αύρα στις εμφανίσεις σας. 

Τέλος, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσετε να αναζητάτε τα μαγιό που θα φορέσετε στην παραλία και η αρχή πάντα ανήκει στα κομψά ολόσωμα που φέτος εμφανίζονται σε σοφιστικέ αποχρώσεις όπως της τερακότας ή του σκούρου μπλε

Editor's choice 

Floral λινό καφτάνι, Loro Piana.

Polo φόρεμα από βαμβακερή ποπλίνα Max Mara, Max Mara boutique.

Φλατ σανδάλια Ferragamo, Ferragamo boutique & Kalogirou.

Δαντελένιο σετ "Dido", Ancient Kallos.

Ολόσωμο μαγιό "Delphine", Maan.

Vinyl tote "Panier" Saint Laurent, Luisa World.

Μάξι φόρεμα από βαμβακερό voile "Ischia", DÔEN.

Πουκάμισο sleevless σε λινό, Lola.

Παντελόνι cropped wide leg σε λινό, Lola.

Πέδιλα εσπαντρίγιες "Tinos", Ancient Greek Sandals x Castaner.

T-shirt με ρίγες, Tommy Hilfiger.

Βερμούδα GANT, notos.

Croschet bucket τσάντα σε raffa, Callista.

Καφτάνι, Adriana Degreas.

Ολόσωμο μαγιό "Serene", Kióhne.