Η Victoria’s Secret προσλαμβάνει το πρώτο plus size μοντέλο

Μήπως είναι όμως πολύ αργά για το brand;

Μπορεί η Victoria’s Secret να προσέλαβε αυτόν τον μήνα το πρώτο plus-size μοντέλο του, όμως όλα δείχνουν ότι το brand μπήκε κάπως αργά στο παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες εταιρείες εσωρούχων χρησιμοποιούν μοντέλα με διαφορετικούς σωματότυπους, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά σε κάθε τύπο και μέγεθος γυναίκας. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες ρούχων και λιανικής πώλησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ashley Graham εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated πίσω στο 2016. 

Μπορεί πριν από μία δεκαετία, η επιλογή των plus-size μοντέλων να περιοριζόταν σε ελάχιστα brands, όμως στο 2019, υπάρχουν 80 με 90 εταιρείες που προσφέρουν επιλογές για διαφορετικά μεγέθη. "Είναι ακόμα ένας μικρός αριθμός συγκριτικά με τη straight-size μόδα” λέει η Chastity Garner Valentine, συν-ιδρύτρια του TheCurvyCon expo, στο WWD. 

Η Ali Tate Cutler είναι ένα από τα πολλά μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν στην καμπάνια Bluebella for Victoria’s Secret.

Η απροθυμία τoυ label να εισέλθει στον κόσμο των plus-size ενδυμάτων φαίνεται περίεργη, καθώς είναι ο ηγέτης στην αγορά εσωρούχων, προσφέροντας εσώρουχα σε γυναίκες ανά τον κόσμο. Ίσως τελικά η εικόνα της Victoria's Secret  με τους εξαιρετικά λεπτούς αγγέλους να ήταν ακριβώς αυτό που προσπαθούσε η εταιρεία να διατηρήσει.