Ο οίκος Gucci εγκαινιάζει το νέο κατάστημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το νέο κατάστημα στον Αστέρα είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί για shopping.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Gucci συνεχίζει να έχει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, καθώς εγκαινιάζει το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Πρόκειται για τη μπουτίκ που πρόκειται να βρείτε στον Αστέρα. Το νέο κατάστημα της Gucci μετρά περισσότερα από 178 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία πρόκειται να βρείτε μία πλούσια συλλογή από τσάντες, αξεσουάρ, παπούτσια και ρούχα για γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστό τμήμα Gucci Beauty, αλλά και τα iconic είδη ταξιδιού του οίκου.

Ο οίκος Gucci εγκαινιάζει το νέο κατάστημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το εν λόγω κατάστημα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύονται στο έπακρο οι συλλογές του ιταλικού οίκου, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία shopping. Οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου έρχονται σε τέλεια αρμονία με την Made in Italy υψηλή αισθητική και αυθεντικότητα που χαρακτηρίζουν την Gucci. Τα μάρμαρα ipollino και Bardiglio που έχουν χρησιμοποιηθεί σε γεωμετρικά μοτίβα, αλλά και εν γένει η διακόσμηση του καταστήματος ακολουθεί την αισθητική του καλλιτεχνικού διευθυντή του ιταλικού οίκου Sabato De Sarno.

Courtesy of Gucci

Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να αποπνέει μια αίσθηση άνεσης, με οθόνες που θυμίζουν walk-in closet και cozy γωνίες με ιταλικούς καναπέδες και χαλιά σχεδιαστή. Υπάρχει μάλιστα μία πολύ ξεχωριστή γωνία στο κατάστημα, στο οποίο βρίσκονται κάποιες signature bag collections, όπως εκείνες που αφορούν τη Jackie 1961 και τη Horsebit 1955, που θα βρείτε σε διάφορες παραλλαγές από δέρμα.

Courtesy of Gucci

Με σκοπό να γιορταστούν τα εγκαίνια του Gucci καταστήματος, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει στον χώρο, τη νέα γυναικεία συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, που είναι και το ντεμπούτο του Sabato De Sarno.