Οι αισθησιακές σιλουέτες της Elizabeth LaGre

Εντυπωσιακά prints, αιθέρια υφάσματα και καθηλωτικές μονοχρωμίες κυριαρχούν στη νέα συλλογή Α/Κ 2024 της Elizabeth LaGre.

Αν μπορούσε να χαρακτηριστεί με τρεις λέξεις η συλλογή Α/Κ 2024 της Elizabeth LaGre, αυτές θα ήταν "αέναο ελληνικό καλοκαίρι". Βάζοντας στο moodboard της την
ηρεμία του νερού, τη γαλήνη του ουρανού και τη λάμψη του ελληνικού ηλίου, η σχεδιάστρια δημιουργεί μια συλλογή που συντονίζεται στους παλμούς της θερινής ραστώνης. Μέσα από μια επιλογή υφασμάτων υψηλής ποιότητας, ευφάνταστων μοτίβων και ιδιαίτερων χρωματικών συνδυασμών η Elizabeth LaGre συνθέτει μια σειρά από ρούχα που εντυπωσιάζουν χάρη όχι στην πολυπλοκότητα των γραμμών τους, αλλά στη γοητεία της relaxed σιλουέτας.

Οι αισθησιακές σιλουέτες της Elizabeth LaGre
Elizabeth LaGre S24

Μίνι και μίντι φορέματα που χαρίζουν κίνηση σαν εκείνη τη ρυθμική των κυμάτων, φορέματα που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα, oversized πουκάμισα και loose παντελόνια με πτυχώσεις σάς ταξιδεύουν στον ξέγνοιαστο κόσμο της Μεσογείου. "Δε θέλω να σκέφτομαι μια συλλογή για συγκεκριμένη περίσταση. Θέλω να δημιουργώ κομμάτια με στυλ, κομψότητα και μοναδική απλότητα, που να μπορεί η κάθε γυναίκα να φορέσει και να τα αναδείξει με τον δικό της μοναδικό τρόπο" υπογραμμίζει η δημιουργός. Και είναι βέβαιο ότι σε ένα από τα καλειδοσκοπικά αναπτύγματα της συλλογής σε φούξια αποχρώσεις ή στα ιδιότυπα criss-cross δεσίματα γύρω από τον λαιμό θα αντικατοπτρίσετε μια θερινή πτυχή του εαυτού σας. 

Elizabeth LaGre S24
Elizabeth LaGre S24


Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.elizabethlagre.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.