Πώς θα φορέσετε με στιλ το ολόσωμο μαγιό στην πόλη

...ή διαφορετικά πώς θα αποκτήσουν έναν αέρα διακοπών τα looks που φοράτε στην πόλη.

Αμέσως μόλις αναλογιστούμε τα μαγιό της συλλογής μας, κατευθείαν το μυαλό μας ταξιδεύει σε παραθαλάσσιους προορισμούς με εμάς να απολαμβάνουμε αυτή την πολυπόθητη καλοκαιρινή ραστώνη. Αυτό το αίσθημα ωστόσο μπορούμε να το μεταφέρουμε και στο ντύσιμο που φοράμε όσο βρισκόμαστε την πόλη. Ο τρόπος είναι να προσθέσουμε τα μαγιό μας στα street style σύνολά μας.

Διαβάστε Επίσης

Με μία πρώτη σκέψη, αυτό μπορεί να φαντάζει αρκετά δύσκολο, ωστόσο είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζουμε. Πιο συγκεκριμένα, η προσοχή σας χρειάζεται να στραφεί στα ολόσωμα μαγιό, τα οποία θα αντιμετωπίσετε ως tops. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τα συνδυάσετε με διάφορα bottoms όπως η ψηλόμεση παντελόνα, το τζιν ή το λευκό παντελόνι, το σορτς ή τη βερμούδα, τη φούστα ή τις sarong. 

Κάπως έτσι, το στιλ σας στην πόλη πρόκειται να αποκτήσει έναν αέρα διακοπών, ενώ κάθε φορά που φοράτε το ολόσωμο μαγιό σας θα αναλογίζεστε τις διακοπές που κάνατε. Αυτή η συμβουλή μόδας όμως είναι αρκετά πρακτική και για τα vacation looks σας. Αντιμετωπίζοντας τα ολόσωμα μαγιό ως tops πρόκειται να γλιτώσετε αρκετό χώρο από τη βαλίτσα σας, αφού θα τα φορέσετε τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σας στο νησί. 

#1 Με ψηλόμεση παντελόνα

#2 Με τζιν παντελόνι

#3 Με midi φούστα

#4 Με σορτς

#5 Με φούστα sarong

#6 Με λευκή παντελόνα

Διαβάστε Επίσης