Η Swarovski γιορτάζει την έναρξη της έκθεσης "Masters of Light: από τη Βιέννη στο Μιλάνο"

Όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι με δημιουργίες της Swarovski.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Swarovski γιόρτασε την έναρξη της περιοδικής έκθεσης της Swarovski "Masters of Light: από τη Βιέννη στο Μιλάνο" με ένα αποκλειστικό πάρτι έναρξης στο Palazzo Citterio, στο οποίο παρευρέθηκαν ο CEO της Swarovski, Alexis Nasard, η Παγκόσμια Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, ο επιμελητής της έκθεσης, Alexander Fury, και ο Γενικός Διευθυντής της Pinacoteca di Brera, Angelo Crespi.

Η Swarovski γιορτάζει την έναρξη της έκθεσης "Masters of Light: από τη Βιέννη στο Μιλάνο"

Η έκθεση "Swarovski - Masters of Light" είναι ανοιχτή για το κοινό στο Palazzo Citterio από τις 17 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024. Οραματισμένη από την Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, και επιμελημένη από τον Βρετανό δημοσιογράφο και κριτικό μόδας, Alexander Fury, η έκθεση γιορτάζει σχεδόν 130 χρόνια κληρονομιάς και επιρροής του αυστριακού οίκου στους κόσμους της μόδας, των κοσμημάτων και της ποπ κουλτούρας.

Courtesy of Swarovski

Η έκθεση "Swarovski – Masters of Light", η οποία έκανε πρεμιέρα στη Σαγκάη το περασμένο φθινόπωρο, παρουσιάζεται στους ιστορικούς χώρους του πρόσφατα ανακαινισμένου Palazzo Citterio, της μεγαλοπρεπούς επέκτασης της Pinacoteca di Brera στην καρδιά του Μιλάνου. Αυτή η πολιτιστική συνεργασία με το κορυφαίο μουσείο της πόλης επιτρέπει στους επισκέπτες να θαυμάσουν για πρώτη φορά το ανακαινισμένο Palazzo, το οποίο θα φιλοξενήσει από τον Δεκέμβριο του 2024 τις συλλογές μοντέρνας τέχνης της Pinacoteca di Brera, δωρεά των οικογενειών Jesi και Vitali.

Χαρτογραφώντας ένα ταξίδι μέσα από τον χρόνο και τον χώρο στην ιστορία της Swarovski, από την ίδρυσή της το 1895 μέχρι σήμερα, αυτή η εμβληματική έκθεση είναι η πρώτη που εξερευνά την κληρονομιά και το επαναστατικό πνεύμα ενός από τα παλαιότερα ευρωπαϊκά πολυτελή brands.

Courtesy of Swarovski

Courtesy of Swarovski

Προβάλλοντας εξαιρετικά κομμάτια μόδας διακοσμημένα με κρύσταλλα από διεθνείς μάρκες, όπως οι Balenciaga, Dior, Gucci, Schiaparelli, Versace και Armani, καθώς και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί φορεμένες από τους Harry Styles, Doja Cat, Katy Perry και Beyoncé, η έκθεση "Swarovski – Masters of Light" υπογραμμίζει τη διαρκή δημιουργικότητα και το savoir-faire της Swarovski, καθώς και τις εμπνευσμένες συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, τον κινηματογράφο και τη μουσική για πάνω από έναν αιώνα.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Gwyneth Paltrow, η Jessica Alba, η Laetitia Casta, η Madelaine Petsch, η Barbie Ferreira, η Laura Harrier, η Bianca Balti, η Soo Joo Park, η Tina Kunakey, ο Giveon, ο Mahmood, ο Blanco, η Elisabetta Dessy, η Anita Caprioli, η Kasia Smutniak, η Beatrice Grannò, η Gaia Gozzi, η Ambrosia Fortuna, ο Shota Watanabe, η Ananya Panday, ο Blue Pongtiwat και η Daphne Guinness. Όλοι ήταν ντυμένοι με δημιουργίες της Swarovski και διασκέδασαν μαζί με επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης, επιχειρηματικούς συνεργάτες και φίλους του Οίκου, υπό τους ήχους της DJ Carlita.