5 αξεσουάρ μόδας που αξίζει να έχετε πάντα στην τσάντα παραλίας

Τα αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως τα beach looks σας,

Ποια είναι τα συστατικά για μία κομψή εμφάνιση στην παραλία; Δίχως αμφιβολία, τα μαγιό και τα cover-ups είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ωστόσο, ένα από τα items που μπορεί να κάνει το beach look σας να ξεχωρίσει είναι η τσάντα παραλίας, αλλά και τα αξεσουάρ μόδας που θα προσθέσετε μέσα σε αυτή, εκτός από την πετσέτα, τα αντηλιακά και τα προσωπικά σας αντικείμενα. 

Διαβάστε Επίσης

Εάν μετά την παραλία συνηθίζετε να κάνετε βόλτα στο νησί, να γευματίζετε ή να απολαμβάνετε ένα δροσερό cocktail δίπλα στη θάλασσα, και δεν θέλετε να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για να αλλάξετε το outfit σας, μπορείτε να προσθέσετε κάποια αξεσουάρ που θα το αναβαθμίσουν. Σε ποια αξίζει να στρέψετε την προσοχή σας;

#1 Καπέλο

Πρόκειται για το απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ για το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα για τις εμφανίσεις σας στην παραλία. Ένα καπέλο, ψάθινο, bucket, crochet ή baseball θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στην τσάντα παραλίας σας. Αφενός θα σας προστατεύσει από τον ήλιο και αφετέρου θα κάνει το beach look σας ακόμα πιο ξεχωριστό. 

#2 Σκουλαρίκια

Εάν έχετε αποφασίσει να πάτε για γεύμα μετά την παραλία ή να μεταφερθείτε στο beach bag για ένα δροσερό cocktail, μπορείτε να φορέσετε απλώς το cover-up επάνω από το μαγιό σας και να προσθέσετε ένα κόσμημα που θα χαρίσει την απαραίτητη λάμψη. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι είναι η τέλεια επιλογή. 

#3 Παρεό

Τα παρεό έχουν κάνει μεγάλο come back στον κόσμο της μόδας και όχι άδικα. Είναι πρακτικά και άνετα, πολυχρηστικά και μας βάζουν αμέσως σε mood διακοπών. Επίσης δεν πιάνουν πολύ χώρο, συνεπώς αξίζει να έχετε πάντα ένα παρεό στην τσάντα παραλίας, αφού θα το φορέσετε επάνω από το μαγιό σας σε περίπτωση που θέλετε να καθίσετε στο beach bar ή απλως να αλλάξετε το cover-up σας. 

#4 Γυαλιά ηλίου

Αναπόσπαστο κομμάτι μίας εμφάνισης στην παραλία είναι επίσης τα γυαλιά ηλίου. Εκτός από την προστασία που προσφέρουν, τα γυαλιά ηλίου πρόκειται να κάνουν αμέσως upgrade στην εμφάνισή σας.

#5 Μαντήλι

Γιατί αξίζει να έχετε πάντα μαζί σας ένα μαντήλι στην τσάντα θαλάσσης; Θα το φορέσετε στον λαιμό ή στον καρπό σας ως βραχιόλι, θα το περάσετε στα μαλλιά σας ή ακόμα και στην τσάντα σας. Αμέσως το look σας θα είναι πιο εντυπωσιακό. 

Editor's Picks

Ψάθινο καπέλο Eugenia Kim

Σκουλαρίκια Bottega Veneta

Μεταξωτό μαντήλι Valentino Garavani

Γυαλιά ηλίου Loewe, VISTA SA

Παρεό La DoubleJ