Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε στα beach looks σας

Τα στιλιστικά λάθη που υποβαθμίζουν μία εμφάνιση στην παραλία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει και η προσοχή μας έχει στραφεί στη δημιουργία κομψών εμφανίσεων για την παραλία. Όμως, εκτός από τις στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τον συγκεκριμένο στόχο, θα πρέπει να μας απασχολήσουν και τα στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε στα beach looks μας.

Επιλέγετε μαγιό σε λάθος μέγεθος

Είτε είστε λάτρεις των μπικίνι είτε των ολόσωμων μαγιό, το σημαντικότερο στιλιστικό λάθος που χρειάζεται να αποφύγετε στα beach looks σας είναι να επιλέξετε το λάθος νούμερο. Αυτό μάλιστα είναι και το πιο συχνό fashion ατόπημα που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε άνετα, το μαγιό σας θα πρέπει να είναι ακριβώς στο νούμερο που ταιριάζει στη σιλουέτα σας τη δεδομένη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δοκιμάσετε τα περσινά μαγιό πριν τα φορέσετε και φέτος, ώστε να σιγουρευτείτε πως είναι ακόμα κατάλληλα για τη σιλουέτα σας.

Όμως, ακόμα κι αν αποφασίσετε να αγοράσετε νέο μαγιό, μην επιλέξετε τυφλά το νούμερο που φορούσατε στο περσινό μαγιό, κάντε πρώτα δοκιμές. Κάθε χρόνος που περνά, το σώμα μας αλλάζει και χρειάζεται να προσαρμοζόμαστε. Επίσης, οι γραμμές των μαγιό διαφέρουν σε κάθε brand, άρα δοκιμάστε πρώτα ένα νούμερο μικρότερο και ένα μεγαλύτερο πριν κάνετε την τελική επιλογή.

Διαβάστε Επίσης

Δεν προετοιμάζετε σωστά την τσάντα παραλίας

Η τσάντα είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε στην καθημερινότητά μας, ενώ όποια κι αν είναι η περίσταση μπορούμε να βρούμε το ιδανικό σχέδιο, όπου θα αποθηκεύσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε στη διάρκεια της ημέρας. Η τσάντα παραλίας σας λοιπόν θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένη και να σκεφτείτε έξυπνα ώστε να έχετε μαζί σας ό,τι θα χρειαστείτε. Εκτός από το νεσεσέρ με τα απαραίτητα αντηλιακά, αλλά και ένα pouch με τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως το κινητό και το πορτοφόλι, χρειάζεται σίγουρα να έχετε μαζί σας ένα έξτρα μαγιό σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξετε. Ένα παρεό επίσης μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο εάν θέλετε να καθήσετε στο bach bar, ενώ έξυπνο θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα κόσμημα, όπως τα σκουλαρίκια, το οποίο μπορείτε να φορέσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε τις βόλτες σας στο νησί χωρίς να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για αλλαγή του outfit.

Δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή στα αξεσουάρ

Σε κάθε outfit που δημιουργείτε, θα πρέπει να προσθέτετε τα απαραίτητα αξεσουάρ. Στην περίπτωση των beach looks όμως, τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Αφενός επειδή θα ομορφύνουν το σύνολό σας και αφετέρου επειδή θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, θα χρειαστείτε σίγουρα ένα καπέλο. Ψάθινο, bucket ή baseball, το καπέλο είναι άκρως απαραίτητο για την παραμονή σας στην παραλία, ακριβώς όπως και τα γυαλιά ηλίου. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε τα ιδανικά αξεσουάρ για να προσθέσετε στην καλοκαιρινή συλλογή σας. 

Διαβάστε Επίσης