Τα αγαπημένα bikinis της Kendall Jenner είναι ιδανικά για κάθε στιλ

Τα ιδιαίτερα και κομψά bikinis που προτιμάει το supermodel φέτος το καλοκαίρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα κομμάτια που ανυπομονούμε περισσότερο να εντάξουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα είναι χωρίς αμφιβολία εκείνα που εντάσσονται στην swimwear συλλογή μας. Τα μαγιό και τα beach cover ups που επιλέγουμε φροντίζουμε να ταιριάζουν στο στιλ μας όπως και στον σωματότυπο μας έτσι ώστε να ενισχύουν το summer feeling μας όπως και την αυτοπεποίθηση μας.

Όπως και στα σύνολα που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας έτσι και στα μαγιό και τα swimwear items αναζητάμε έμπνευση από τις fashionistas που εμπιστευόμαστε, φέτος το καλοκαίρι ξεχωρίσαμε τις επιλογές της Kendall Jenner από τη νέα collection της Calzedonia για την SS 24'. Εάν αναζητάς κι εσύ το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπο σου αλλά και για το στιλ σου, τότε τα μαγιό bikinis της Calzedonia, που είδαμε να φοράει η Kendall Jenner, ambassador και πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand, είναι αυτά που αναζητάς.

Η Kendall Jenner επέλεξε τρία διαφορετικά μεταξύ τους bikini που ανταποκρίνονται σε κάθε  στιλ και γούστο. Τα bikinis με τριγωνικό top και slip bottom με κορδόνια που επέλεξε το supermodel, μία κλασική γραμμή bikini, είναι σε διαφορετικές αποχρώσεις ενώ ταιριάζουν τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε περισσότερο μαυρισμένες επιδερμίδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο missbloom.gr